Haberler

Bombalı Araç Soruşturmasında 3 Kişi Daha Gözaltına Alındı

Sıhhiye Yakınlarındaki Çok Katlı Otoparkta Bulunan Bomba Yüklü Araçla İlgili Başlatılan Soruşturma Kapsamında 3 Kişinin Daha Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (Tem) Ekiplerince Gözaltına Alındığı Öğrenildi.

Sıhhiye yakınlarındaki çok katlı otoparkta bulunan bomba yüklü araçla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 3 kişinin daha Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerince gözaltına alındığı öğrenildi.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, patlayıcı yüklü minibüsle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında operasyonlara devam ediliyor. Gözaltına alınan kişilerin ifadeleri ve minibüsten elde edilen deliller ışığında soruşturmayı yürüten TEM ekipleri, bölücü terör örgütü üyesi oldukları gerekçesiyle 3 kişiyi Ankara'da gözaltına aldı.

AŞTİ'de gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan ve isimleri öğrenilemeyen zanlıların eylem için Ankara'ya geldikleri iddia edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title