Haberler

Bombalama Talimatını Veren Kadın Terörist Tutuklandı

Esenler Oruç Reis Mahalle Muhtarlığı Binasına Bomba Konulması Olayının Talimatını Verdiği Öne Sürülen Kadın Terörist S.k. ile Kendisine Yardım ve Yataklık Yapan S.a. Tutuklandı.

Esenler Oruç Reis Mahalle Muhtarlığı binasına bomba konulması olayının talimatını verdiği öne sürülen kadın terörist S.K. ile kendisine yardım ve yataklık yapan S.A. tutuklandı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan terör operasyonunda 1'i kadın 5 kişi gözaltına alınmış, adliyeye gönderilen bu kişilerden 3'ü tutuklanarak cezaevine konulmuştu. Şahısların bir muhtarlık binasına bomba konulması olayı ile bazı İETT otobüslerine molotof kokteylli saldırı gerçekleştirdikleri belirtilmişti. Sorgusu tamamlanan kadın terörist S.K. ile kendisine yardım ve yataklık yapan S.A., sabah saatlerinde Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilmişti. Savcılık tarafından sorgulanan 2 kişi, Nöbetçi 11. Ağır

Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, kadın terörist S.K.'nın babasının da yaklaşık 3 yıl PKK terör örgütü üyesi olmak suçundan cezaevinde yattığı öğrenildi. S.K.'nın babasının akciğer kanseri olması nedeniyle afla cezaevinden çıktığı ve kısa bir süre sonra da hayatını kaybettiği öğrenildi.

(YM-RA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title