Haberler

Bomba Sanılan Poşet Boş Çıktı

İzmit Kent Merkezindeki Fevzi Parkı'nda Bir Bank Üzerine Bırakılan Poşet, Bomba Olabileceği Şüphesiyle Heyecanlı Saatler Yaşanmasına Neden Oldu. Bomba Uzmanlarınca Uzaktan Kumanda Edilen Robotun Yerleştirdiği Fünyeyle Patlatılan Poşet Boş Çıktı.

İzmit kent merkezindeki Fevzi Parkı'nda bir bank üzerine bırakılan poşet, bomba olabileceği şüphesiyle heyecanlı saatler yaşanmasına neden oldu. Bomba uzmanlarınca uzaktan kumanda edilen robotun yerleştirdiği fünyeyle patlatılan poşet boş çıktı.

Fevziye Parkı'nın Hürriyet Caddesi'ne bakan bölümündeki bankta sahipsiz bir poşet gören vatandaşlar, bunun bomba olabileceğini düşünerek durumu polise bildirdi. Olay yerine çağırılan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü bomba imha uzmanları, özel koruyucu kıyafet giyerek inceleme yaptı. Geniş güvenlik önlemleri alan polis, poşete kimseyi yaklaştırmadı. Uzmanlar daha sonra uzaktan kumanda ile yönlendirdikleri robotla fünye yerleştirerek poşeti patlattı. Poşetin boş olduğu ortaya çıkınca herkes rahat nefes aldı.

Orhan UZUN/İZMİT (Kocaeli), (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title