Haberler

Bolvadin, Çay ve Çevresinin İçme Suyu Projesinin İhalesi Yapıldı

AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Musa Pektaş, Bolvadin Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir Sıtkı Özaydın ve hayırsever işadamı Ceylan Emet, Ankara'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Musa Pektaş, Bolvadin Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir Sıtkı Özaydın ve hayırsever işadamı Ceylan Emet, Ankara'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı'yı makamında ziyaret eden AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Musa Pektaş, ilçenin içme suyu sorununun çözülmesi ile ilgili olarak DSİ'nin yaptığı çalışmalara teşekkür etti.

DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı ise ziyarette yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar'ın Bolvadin ve Çay ilçeleri içme suyu projesinin ihalesinin yapıldığını, projelendirme çalışmaları son aşamaya geldiğini bildirdi. Kurucaova göleti inşaatının yüzde 80 oranında tamamlandığını belirten Özkaldı, sonbaharda açılışının yapılacağını kaydetti. Bozkuş ve Hamzabey sulama kuyularının ıslahının tamamlandığını söyleyen Özkaldı, bu konuda da olumlu neticeler alındığını ifade etti.

Bolvadin'de hala kullanılan içme suyunun kalitesinin çok düşük ve belediyeye ciddi anlamda külfet oluşturduğuna dikkat çeken AK Parti İlçe Başkanı Pektaş, "Büyük bir ihtiyacın giderileceği bu çalışmanın bir an önce tamamlanmasını talep ediyoruz. Öte yandan Kemerkaya Yedikapı Göleti, Kurucaova Göleti'nin inşaatı, Bozkuş mevki kapalı sistem sulama işleri katkılarınızla hızla devam etmekte. Sezona çiftçilerimizin hizmetine sunulacak olması memnuniyet vericidir" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akif Özkaldı Ak Parti Bolvadin Emet Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title