Haberler

Boluspor - Samsunspor Maçının Ardından

TFF 1. Lig'in 11. haftasında konuk ettiği Samsunspor'u 1-0 yenen Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "Bundan sonra alacağımız her galibiyet bizi en az 2 sıra daha yukarı çıkaracaktır.

TFF 1. Lig'in 11. haftasında konuk ettiği Samsunspor'u 1-0 yenen Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "Bundan sonra alacağımız her galibiyet bizi en az 2 sıra daha yukarı çıkaracaktır." dedi.

Karafırtınalar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında futbolcularını tebrik ederek, bu galibiyetin kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı.

Karşılaşmada attıkları tek golün uzatma dakikalarında gelmesinin de kendileri açısından sevindirici olduğunu dile getiren Karafırtınalar, "Golün uzatma dakikasında gelmesi oyuncularımın ne kadar arzulu ve istekli olduğunu gösteriyor." diye konuştu.

Karafırtınalar, 2 hatta 3 gol atabilecek durumda olmalarına rağmen tek golle yetindiklerini de aktararak, "Bunun yanında pozisyon da verdik. Ama dediğim gibi önde oynamanın bazı dezavantajları var. Bundan sonraki maçlarda bunu en aza indirerek gol sayılarını arttıracağız. Dediğim gibi öz güven çok önemliydi. Onu kazandık. Kırmızı bölgeden çıktık. Bundan sonra alacağımız her galibiyet bizi en az 2 sıra daha yukarı çıkaracaktır. Camiamıza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Samsunspor cephesi

Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu da bu karşılaşmanın her iki takım için çok önemli olduğunu belirterek, "Kazandığımız takdirde üst taraftaki gruba yaklaşacaktık. Tabii ki Boluspor takımı da sıkıntılı günlerinden kendisini bir an önce kurtarmak istiyordu. Boluspor'u tebrik ediyorum." dedi.

Karşılaşmanın ilk yarısında girdikleri 3 tane çok net gol pozisyonunu değerlendiremediklerini anlatan İpekoğlu, şunları kaydetti:

"Deplasmanda 3 tane net gol pozisyonuna giriyorsanız, bunlardan bir tanesini değerlendirmek zorundasınız. Uzatmalarda gelen gol gereksiz bir goldür. Yine Türk futbolunun hastalıklarından bir tanesi kanatlardan gelen topta adam paylaşımı sıkıntısı. Tabii ki üzgünüz. Bu maçı kazanıp kendimizi üst taraftaki gruba atmak istiyorduk, bunu biraz ötelemiş olduk."

Kaynak: AA / Spor

Sait Karafırtınalar Samsunspor Boluspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title