Haberler

Boluspor, Kaybettiği Puanları Telafi Etmek İstiyor

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor'un kulüp başkanı Necip Çarıkcı, "Sezon başında kaybettiğimiz puanları telafi etmemiz gerekiyor.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor'un kulüp başkanı Necip Çarıkcı, "Sezon başında kaybettiğimiz puanları telafi etmemiz gerekiyor. Şu anda puanımızın 40 olması lazımdı. Artık geriye bakmadan mücadele edeceğiz." dedi.

Çarıkcı, deplasmanda oynayacakları Adana Demirspor maçına ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, takımda sakat oyuncunun çok fazla olmadığını ve rakipleri karşısında güzel futbol oynamak istediklerini söyledi.

Takımda morallerin yüksek olduğuna dikkati çeken Çarıkçı, "Adana'ya 3 puan için gidiyoruz. Diğer maçlarda da iyi sonuçlar alıp ilk 6'da yer almaya çalışacağız." diye konuştu.

Başkan Çarıkçı, geçmişe sünger çektiklerini ve kaybettikleri puanları telafi etmek istediklerini aktararak, "Geçen sene bu takımımız play-off oynamıştı. Bu takıma çok büyük topçular aldık ama şu anda iyi puanda değiliz. Sezon başında kaybettiğimiz puanları yavaş yavaş telafi etmemiz gerekiyor. Şu anda puanımızın 40 olması lazımdı. Artık geriye bakmadan mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kalan haftalarda ciddi bir fikstür avantajına sahip olduklarına değinen Necip Çarıkcı, şunları kaydetti:

"Son 8 maçın 6'sı iç sahada. Yavaş yavaş fikstür avantajı da bize dönmeye başladı. Rizespor, İstanbulspor, Ankaragücü maçları Bolu'da oynanacak. Bu maçlarda öncelikli olarak yenilmememiz gerekiyor. Adana Demirspor maçında kazanamıyorsan, kaybetmeyeceksin. Alacağımız puan veya puanlar bizi biraz daha yukarılara taşır. Play-off'a kalmak istiyoruz. Geçen sene play-off oynadık, bu sene de oynamayı hedefliyoruz. İnşallah play-off'a kalacağız."

Kaynak: AA / Spor

Adana Demirspor Boluspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title