Haberler

    Boluspor-Gazişehir Gaziantep Maçı Sonrası Olaylar Çıktı!

    Bolu'da, Boluspor ile Gazişehir Gaziantep arasında oynanan Spor Toto 1. Lig play-off yarı final rövanş maçı sonrası olaylar çıktı.

    Bolu'da, Boluspor ile Gazişehir Gaziantep arasında oynanan Spor Toto 1. Lig play-off yarı final rövanş maçı sonrası olaylar çıktı. Yaklaşık yarım saat stattan çıkamayan Gazişehir Gaziantepli futbolcular, taraftarlar tarafından taş yağmuruna tutuldu.

    Spor Toto 1. Lig play-off yarı final rövanş maçında Gazişehir Gaziantep deplasmanda Boluspor'u 3-1 yenerek Spor Toto Süper Lig yolunda finale kalan takım oldu. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde bitiren Gazişehir Gaziantepli futbolcular, soyunma odasına gittikleri sırada üzerlerine Boluspor taraftarları tarafından yabancı maddeler atıldı. Oyuncular polisin geniş güvenliği altında soyunma odasına girebildi.

    Maç sonunda taş yağmuru

    Gazişehir Gaziantep'in karşılaşmayı 3-1 kazanması sonrası maç boyunca süren gerginlik bir anda arttı. Sahaya inmeye çalışan taraftarlar polis ve güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle güçlükle engellendi. Sahaya inemeyen taraftarlar bu kez sahadan çıkamayan Gazişehir Gaziantepli futbolcuları taş yağmuruna tuttu. Jandarma ve polis ekipleri oyuncuları kalkanlarıyla koruyarak olaylardan yara almadan kurtulmalarını sağladı.

    Onlarca kişi yaralandı

    Boluspor taraftarlarının hem saha içine hem de rakip taraftarların olduğu bölüme attıkları taşlardan dolayı ondan fazla taraftar ve çok sayıda güvenlik görevlisi çeşitli yerlerinden yaralandı. Taştan dolayı kafası yarılan bir güvenlik görevlisi saha içine çağrılan 112 sağlık ekibi tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kadın bir güvenlik görevlisi ve bazı taraftarlar da polisin biber gazından etkilenerek tedavi altına alındı.

    Olaylar saha dışında da devam etti

    Stadyumdan çıkarılan Boluspor taraftarları bu kez de stat dışında taşkınlık yapmak isteyince çevik kuvvet polisleri tarafından stadyum çevresinden uzaklaştırıldı. Boluspor taraftarlarının sayısının fazla olması nedeniyle olay yerine TOMA da geldi. Bazı taraftarlar ile polis arasında kısa süre arbede yaşanırken, taraftarların dağıtılmasıyla olaylar son buldu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Gaziantep Boluspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title