Haberler

Boluspor - Eskişehirspor Maçının Ardından

Spor Toto 1. Ligin son haftasında kendi sahasında konuk ettiği Eskişehirspor'u 3-2 yenen Boluspor'un Teknik Direktörü Orhan Kaynak, sezonun son maçını 3 puanla kapattıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Kaynak, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, sezonun son maçından galibiyetle ayrılmak için çalıştıklarını belirtti.

Son maçta takımda yer alan genç futbolculara da şans vermek istediklerini kaydeden Kaynak, maça da bu nedenle 2 tane genç futbolcu ile başladıklarını dile getirdi.

Kaynak, Boluspor'a geldiği günden bu yana önce iyi oynama hedefinde olduklarının altını çizerek, "Hep önce iyi oyun oynayalım, sonra sonuçlar gelir diye düşündük. Play-off şansını bile yakalama durumumuz da oldu. O potaya da girdik. yakalama şansımız vardı. Tabi iddiamız kaybolunca bundan önceki maçlar iyi geçmedi. Sezonun son maçını 3 puanla kapattığımız için mutluyum. Oyuncularımı kutluyorum." diye konuştu.

Eskişehirspor cephesi

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ise açıklamasında karşılaşmayı değerlendirerek, "İlk devre özellikle girmiş olduğumuz çok sayıda pozisyon vardı. Maalesef değerlendiremedik. Çok net 4 tane karşı karşıya kalmış olduğumuz pozisyon vardı. Bir tane penaltı pozisyonu vardı bana göre. Ama tekrar bir daha bakmamız lazım." dedi.

Sezon boyunca oyuncularının üzerinde olan o yük ve yorgunluğun bugün, geçtiğimiz hafta ve daha önceki hafta oynadıkları maçlarda çok net bir şekilde gözüktüğünün de altını çizen Çapa, şunları kaydetti:

"Oyuncularımız, lig bir an önce lig bitsin de artık biz de deşarj olalım düşüncesine sahiplerdi. Bunu da özelikle oynamış olduğumuz son 3 karşılaşmada çok net bir şekilde ördük. Amacımıza ve hedefimize ulaştığımız için gayet mutluyuz. Biz ise sezon başı ve ortasında istediğimiz şekilde çalışamadık. Ne sezon başında çalıştığımız oyuncularla lige başlayabildik, ne de devre arasında çalıştığımız oyuncularla ikinci devreye başlayabildik. Tamamen o günün şartları ne gerektiriyorsa onları yapmak zorunda kaldık. Bundan dolayı da vermiş olduğumuz sözü yerine getirdiğimiz ve bu büyük camianın bize olan güvenlerini hayal kırıklığına bırakmadığımız için kendi adıma ve teknik ekip adına mutluyuz."

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title