Haberler

Boluspor'da 2 İmza

SPOR Toto 1. Lig ekibi Boluspor, Çaykur Rizespor forması giyen Sloven defans oyuncusu 28 yaşındaki Matic Fink ile Sparta Prag forması giyen 28 yaşındaki Sırp orta saha oyuncusu Vukadin Vukadinovic ile sözleşme imzaladı.

SPOR Toto 1. Lig ekibi Boluspor, Çaykur Rizespor forması giyen Sloven defans oyuncusu 28 yaşındaki Matic Fink ile Sparta Prag forması giyen 28 yaşındaki Sırp orta saha oyuncusu Vukadin Vukadinovic ile sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı, "Hep şunu söyledik; Boluspor Kulübü, Türkiye'de ve dünyada itibarı olan bir kulüp. Burada futbol oynayıp giden bütün futbolcular Boluspor'dan övgü ile bahsediyor. Bu Kulüpte oynamış bir Prijovic, Galatasaray'da oynamış Semih Kaya, Vukadin Vukadinovic transferinde yaptığı yorumlarla bu transferde etkili olmuştur. Şampiyon olmayabiliriz ama hiçbir zaman itibarımızından ve dürüstlüğümüzden ödün vermem. Belki taraftarlarımız bizden santrfor bekledi. Biz de bilmediğimiz, inanmadığımız santrafor transferini yapamadık. Bunun en büyük sebebi eski futbolcumuz Rydell Poepon'un gelmek istemesi. Prensipte anlaştık ama maalesef Gazişehir Gaziantep FK üç tane santrfor almasına rağmen bırakmadı. 2 tane santrforumuz var. Özgür Can ve Batuhan. Onlara ben güveniyorum, inanıyorum" diye konuştu.

Matic Fink ise, "Buraya geldiğim için çok mutluyum. Eskiden tanıdığım bir çok arkadaşım ile burada tekrar birlikte olduk. Boluspor'un ne kadar iyi ve potansiyelli bir kulüp olduğunu biliyorum. Bunu daha önceden de biliyordum. Elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum. Taraftarlarımız ve biz hak ettiğimiz yere ulaşacağız" dedi. Vukadin Vukadinovic, "Ben de burada olduğum için çok mutluyum. Eski kulübümden Semih Kaya çok iyi bir arkadaşımdır. Gelmeden önce onunla görüştüm. Çok iyi referanslar, çok güzel şeyler duydum. Burada bulunduğum için çok pozitif duygular içerisindeyim. Elimden gelen katkıyı takıma vermek istiyorum. Süper Lige çıkmak istiyoruz. Bu hedefimize ulaşacağız" diye konuştu. - Bolu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title