Haberler

Boluspor - Bucaspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig'de 22. haftanın açılış karşılaşmasında Boluspor kendi evinde Bucaspor'la 2-2 berabere kalırken, Boluspor kanadında hüzün, Bucaspor kanadında ise son dakikada penaltıdan gelen golle kazanılan bir puanın sevinci vardı.

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, son dakika golüyle 2 puanı kaybettiklerini belirterek, "Bizler de ne yaptığımızı iyi sorgulamalıyız. Ama son dakika golü bizim için üzücü. Son dakikada ki pozisyon penaltı değildi. Ama tekrar tekrar izlememiz gerekiyor. Bu saatten sonra da yorum yapmanın çok anlamı yok. Değişen bir şey olamayacak. Maçla ilgili de yorum yapmak istemiyorum. Seyircilerimize teşekkür ediyorum. Kaybedilmiş 2 puan sonrasında oyuncuları tribüne çağırarak destek verdiler" dedi.

Erginer ayrıca, "Futbol böyle bir oyun. Değişken ama bu 30 saniyede değişkenlik göstermeyen şeyler var. Benim oyuncularım karakterli oyunculardır, iyi oyunculardır. 30 saniye sonra yenen golden sonra benim oyuncularımda bir değişiklik yok. Bunların hepsi bir mesaj. Üstüne alınması gerekenler alınır inşallah" şeklinde konuştu.

BUCASPOR CEPHESİ

Bucaspor Teknik Direktörü Mustafa Bahadır ise, maç sonu açıklamasında, "Bolu'ya puan veya puanlar almaya gelmiştik. İkinci yarıda çok güzel oyun oynadık. Galibiyette hakkımızdı ancak beraberlik golünü son dakikada bulduk. Tartışılan pozisyon penaltıydı. Bizim için her hafta final haftası. Önümüzdeki haftalarda iyi puanlar alarak ligde kalmak istiyoruz" dedi. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Reha Erginer Boluspor Bucaspor Spor Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title