Haberler

Boluspor - Beşiktaş Maçının Ardından

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş, kötü hava koşulları nedeniyle kötü bir maç olduğunu belirterek, "Boluspor'u tebrik ediyorum.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş, kötü hava koşulları nedeniyle kötü bir maç olduğunu belirterek, " Boluspor'u tebrik ediyorum. Beraberlik onlar için de güzel bir sonuç. Futbol adına güzel bir şey olmadığı için fazla yorum yapmıyorum. Boluspor'a ligde başarılar diliyorum. Zaman zaman iyi çıkışlar yaptı. Umarım şampiyonluk yarışında başarılı olurlar. Bizim için bu maç saha koşulları nedeniyle olumsuz olduğu için hiçbir yoruma açık tarafı yok. Sadece olumsuzluklar vardı. Oyun şartlarına hazırlıklı değildik" dedi.

Karşılaşmanın geç saate alınmasını da değerlendiren Güneş şunları söyledi:

"Ben konuşmak istemiyorum, konuşunca yanlış anlıyorlar. Futbol güzelliği ve pas yoktu. Heyecan yok, pozisyon yok, şut yok. Hatalardan gol olacaktı, öyle oldu. Böyle düşünüyorlardı böyle oldu. Şimdi bu saatte yola çıkacağız. Yarın idmana yetişmeye çalışacağız. Allah hem Boluspor'un hem bizim yolumuzu açık etsin"

BOLUSPOR CEPHESİ

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ise karşılaşmada futbol adına fazla şey beklemenin haksızlık olacağını ifade ederek, "Mücadele ön plana çıkacaktı. Takım içerisindeki taktiksel duruş ön plana çıkacaktı. Bunu da iyi bir şekilde gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Önemli olan her iki takımda da sakatlık olmamasıydı. Bizde herhangi bir şey yok inşallah Beşiktaş'ta da sakatlık yoktur. Cumartesi günü çok önemli bir karşılaşma oynayacağız. Ümit ediyorum tribünler yine bugünkü gibi dolu olur ki bu heyecanı futbolcularımız da iyi bir şekilde yaşasın istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şenol Güneş Beşiktaş Boluspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title