Haberler

Boluspor Başkanı Gözaltında

Etimesgut Belediyesiyle İlgili 2 Hafta Önce Başlatılan Operasyon Kapsamında 20 Kişi Daha Gözaltına Alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün Etimesgut Belediyesiyle ilgili 2 hafta önce başlattığı operasyon kapsamında, 20 kişi daha gözaltına alındı.

Ankara Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sincan Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda aralarında Boluspor Kulübü Başkanı N.Ç ve Etimesgut Belediyesinde çalışan bürokratlar ile müteahhitlerin de bulunduğu 20 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişilerin ev ve iş yerlerinde arama yapıldığı da bildirildi.

Aralarında daha önce tutuklanan eski Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz'ın da bulunduğu kişilerin, belediyenin geçmişteki bazı ihalelerinde yolsuzluk yaptıkları iddia ediliyor.

İçişleri Bakanlığı'nın görevlendirdiği iki müfettişin raporu doğrultusunda, Sincan Cumhuriyet Başsavcılığı 15 ay önce bir çalışma başlatmış, çalışmanın operasyona dönüştürülmesi sonucu 2 hafta önce Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu 45 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan kişilerden 8'i tutuklanmıştı.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title