Haberler

Boluspor-alanyaspor Maçı Sonrası Gerginlik Yaşandı

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi Yükselme Grubu'nda Mücadele Eden Boluspor, Kendi Evinde Oynadığı Alanyaspor Maçından Beraberlikle Ayrılınca Taraftar İsyan Etti.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi Yükselme Grubu'nda mücadele eden Boluspor, kendi evinde oynadığı Alanyaspor maçından beraberlikle ayrılınca taraftar isyan etti.

Lider olmasına rağmen son 4 maçtır puan kaybeden Boluspor, bugün oynanan Alanyaspor maçında da gol atamayıp berabere kalınca, taraftarlar isyan ederek futbolcuları protesto etti. Bu protestolar sırasında taraftarlar, oynadığı futbolu beğendikleri Ferdi'yi tribünlere çağırarak alkışladı. Ferdi taraftarları selamlayıp soyunma odasına doğru ilerlerken, yedek kaleci Orhan, Ferdi'ye tribünlere gittiği için saldırdı. İki oyuncu arasında soyunma odaları koridorunda tekme tokat kavga başlayınca, oyuncuları

yöneticiler ayırdı. Bu sırada yaşananları görüntülemeye çalışan basın mensuplarına, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı hakeretler savurarak küfür etti. Bolusporlu yöneticilerle gazeteciler arasında tartışma yaşanırken, gerginlik güçlükle yatıştırıldı. Daha sonra stadyum çevresinde toplanan taraftarlar, kötü futbol sergileyen futbolcuları sloganlarla protesto ederken, polis geniş güvenlik önlemi aldı. Polis taraftarları dağıtmak için büyük bir çaba sarf ederken, taraftarlar olaysız bir şekilde

stadyumdan ayrıldı.

(CG-AK-EYB-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title