Haberler

Boluspor: 0 - 1461 Trabzon: 1

Güncelleme:

PTT 1. Lig'inde Boluspor ile 1461 Trabzon arasında oynanan karşılaşmanın ardından ev sahibi ekip galibiyetle ayrılmanın sevincini yaşadı.

PTT 1.Lig'inde Boluspor ile 1461 Trabzon arasında oynanan karşılaşmanın ardından ev sahibi ekip ilk gece maçından galibiyetle ayrılmanın sevincini yaşadı.

Ligde son üç haftada 7 puan toplayarak zirve takibini sürdüren Boluspor, kendi sahasında 1461 Trabzon'u tek golle yenerek büyük moral buldu. Maç sonrası yaptığı açıklamada, konuşulacak pek fazla bir şey olmadığını söyleyen Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin, "Bu ligdeki iddiamızı sürdürmek açısından, üstümüzdeki takımlarla olan puan farkını kapatmak açısından ancak daha önemlisi de Bolu şehrinin bu takımın başarılı olabileceğini inandırması açısından bu maç çok önemliydi. Üç puan çok önemliydi. Üç haftadır takımımla birlikteydik. Son derece istekli ve arzulular. Birlikte oynamayı becermek üzereyiz. En güzel örneğini de bu akşam gösterdik. Birlikte mücadele ettik. İstediğimiz gibi topa hakim olduk. Fazla pozisyon vermemekle birlikte pozisyonlara girdik. Serce'nin golü ile de 23 puanı aldık" ifadelerini kullandı.

1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ise golün maçı rakibe çevirdiğini ifade ederek, "Maçın ilk dakikalarından itibaren gole kadar iyi getirdik. İstediğimiz kurguyu sahada oynamaya çalıştık. Bence bunda sahada başarılı olduğumuza inanıyorum. Goldeki bir dakikalık spontane ve dikkat eksikliği gol yememize neden oldu. Gol attıktan sonraki bölüm daha kolaylaştı. Nedeni bizim defansta daha fazla oyuncu bulundurma düşüncemiz. Rakibin kabul ettiği oyunda kontra atak yapabilme imkanı sağladık. Kontra atak yapabilen oyuncuları da var. Bizim kurgumuz rakibin işine yaradı. Gol maçı rakibimiz adına çevirdi" dedi.

1461 Trabzon takımının oyuncusu Mehmet Kuru, iyi oynadıklarını söyleyerek, "Buraya üç puan için gelmiştik. Yorgun olmamıza rağmen iyi mücadele ettik. İlk yarıda yakaladığımız net pozisyonları değerlendiremedik. Daha sonra rakip golü bularak rahatladı. Kaybettiğimiz için üzgünüz" diye konuştu.

Konuk takımın bir başka oyuncusu Yusuf Erdoğan ise taraftarlarından özür dileyerek, "Herkesin kafasında 'Galatasaray maçından sonra bu takım düşüş yaşar mı' gibi sorular olabilir. Biz yorgun olmamıza rağmen iyi mücadele ettik. Pozisyonları değerlendirebilsek farklı olabilirdi. Ben hem Boluspor takımını hem de futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum" şeklinde konuştu.

Boluspor'un tek golünü kaydeden Serge Djiehoua ise iç sahada uzun zaman sonra kazanmanın sevincini yaşadıklarını söyleyerek, "İç sahada uzun zamandır kazanamıyorduk. Kendi seyircimiz önünde kazanmak güzel oldu. Devre arasına girmeden son maç öncesi çok iyi bir galibiyet aldık. Sevinçliyiz" ifadelerini kulandı.

Boluspor'un santrfor oyuncusu Aydın Çetin ise maçı şöyle değerlendirdi;

"Geçen hafta aldığımız galibiyetin önemli olması için bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Kazandığımız için mutluyuz. Önümüzde hafta da deplasmanda kazanıp devre arasına moralli girmek istiyoruz. Uzun arayı iyi değerlendireceğiz." - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Oğuz Çetin Boluspor Trabzon Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title