Haberler

Boludağı'nda Dönüş Yolculuğu Havadan Görüntülendi

Boludağı'nda dönüş yolculuğu havadan görüntülendiDÜZCE - 3 günlük Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilerek tatil yörelerine ve memleketlerine giden tatilcilerin dönüş trafiği başladı.

Boludağı'nda dönüş yolculuğu havadan görüntülendi

DÜZCE - 3 günlük Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilerek tatil yörelerine ve memleketlerine giden tatilcilerin dönüş trafiği başladı. Karayolu trafiğinin en yoğun olduğu Boludağı'nın Düzce tarafında İstanbul istikametine küçük araç yoğunluğu yaşanırken dönüş trafiği ise drone ile havadan görüntülendi.

Pazar gününe denk gelen Ramazan Bayramını geçirmek üzere tatil beldelerine ve memleketlerine giden tatilciler dönmeye başladı. Ancak havaların ısınması ile birlikte yıllık izinlerini bayram tatiline denk getiren tatilcilerin geri dönmemesi karayolunda arife gününe göre trafiğin yoğun ancak rahat ilerlemesine neden oldu. Avrupa ile Anadolu'yu birbirine bağlayan en önemli karayolu güzergahı olan Boludağı'nda da trafik arefe günü yoğunluğuna nispeten akıcı. Herhangi bir sorunun yaşanmadığı TEM Boludağı Düzce tarafında İstanbul istikametine küçük araç yoğunluğu yaşanırken, yoğunluk drone ile havadan görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Ramazan Bayramı İstanbul Düzce Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title