Haberler

Bolu Zabıtasından Ekmek Operasyonu

Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri Tarafından Gölyüzü Mahallesi'nde Faaliyet Gösteren İki Bakkal Dükkanında Yapılan Denetimlerde, Üretim İzni Bulunmayan 25 Adet Ekmeğe El Konuldu.

Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Gölyüzü Mahallesi'nde faaliyet gösteren iki bakkal dükkanında yapılan denetimlerde, üretim izni bulunmayan 25 adet ekmeğe el konuldu.

Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları denetimler esnasında üretim izni bulunmayan ve kanunsuz olarak üretilen ekmekleri satan dükkan sahiplerine uyarı cezası verdi. Yetkililer söz konusu bakkal dükkanlarının kar marjlarını yükseltmek için bu tür illegal yollara başvurduklarını belirttiler.

Bu tür kişilere asla göz açtırmayacaklarını belirten Bolu Belediyesi Zabıta Müdürü Erol Yavuz, "Ekmekleri üreten şahıs, köyünde kurduğu fırınlarda bu ekmekleri yaparak ilimizde faaliyet gösteren bazı bakkal dükkanlarına çok düşük bir fiyata vermiş. Dolayısıyla dükkanların ekmekten sağladıkları kar oranları da o nispette artmış oluyor. Burada hem haksız rekabet ortamı oluşuyor, hem de ülke ekonomisine zarar veriliyor. Biz Belediye Zabıta Müdürlüğü olarak bu tür girişimlerin karşısında olacağız. Vatandaşlarımızın bu konularda daha hassas davranmalarını, market ya da dükkanlardan aldıkları gıda maddelerinin üretim izinlerini ve son kullanma tarihlerini özellikle kontrol etmelerini istiyoruz. Gördükleri en ufak kusuru 153 Alo Zabıta telefonuna bildirsinler" dedi.

(CG-AK)

02.12.2007 16:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title