Haberler

Bolu Valiliği, Cumhuriyet Bayramı Temalı Konseri İptal Etti

Bolu Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Türk Halk Müziği Topluluğu'nun 29 Ekim'de vermeyi planladığı Cumhuriyet Bayramı temalı konser iptal edildi.

Bolu Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Türk Halk Müziği Topluluğu'nun 29 Ekim'de vermeyi planladığı Cumhuriyet Bayramı temalı konser iptal edildi. Konserin yapılacağı alanın cemaate yakın işadamlarına ait olduğu için etkinliğin iptal edildiği iddia edildi.

Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda TEM Otoyolu Bolu Dağı mevkiinde bulunan alışveriş merkezinde saat 16.00'da konser vermeyi planladı. Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Türk Halk Müziği Topluluğu'nun Cumhuriyet Bayramı temalı konseri için ilanlar hazırlanarak, konser duyuruldu.

Bolu Valiliği, Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi'nin alışveriş merkezinde konser düzenlemesi üzerine harekete geçti. Akşam saatlerinde Bolu Valiliği'nin resmi twitter hesabından konserin iptal edildiği açıklanarak, 'Valiliğimiz bilgisi dışında bir konser düzenlendiği anlaşılmıştır. Program iptal edilmiş olup ilgili personel derhal görevden uzaklaştırılmış ve disiplin soruşturması başlatılmıştır' açıklaması yapıldı. Bolu Valiliği'nin konuyla ilgili attığı twitlerde Başbakan Ahmet Davutloğu ile İçişleri Bakanlığı'nı da etiketlemesi dikkat çekti.

Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün resmi twitter hesabından da konserin iptal edildiği açıklanarak, '29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Gençlik Merkezi Müdürlüğümüzün bünyesindeki Türk Halk Müziği konseri valiliğimiz ve il müdürlüğümüz tarafından iptal edilmiştir' denildi. Bolu Valiliği'nin, Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Ş.S. ve bir memur hakkında soruşturma başlattığı öğrenildi.

Konserin cemaate yakın işadamlarına ait alışveriş merkezinde yapılması nedeniyle iptal edildiği iddia edildi. - Bolu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

29 Ekim Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title