Haberler

Bolu: Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 3. Grup'ta Mücadele Eden Boluspor'da Futbolcular Sercan ve Cem, Kadro Dışı Bırakıldı.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 3. Grup'ta mücadele eden Boluspor'da futbolcular Sercan ve Cem, kadro dışı bırakıldı.

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, Sercan ve Cem'in takımdaki hal ve hareketlerinin, takım arkadaşlarının moralini bozacak şekilde olduğunu ve bunun sıkıntıya sebep verdiğini söyledi. Başkan Çarıkçı, "Şampiyonluğa yürüyen takımın, son birkaç haftadır aldığı başarısızlıkların nedenlerini araştırıyoruz. Boluspor'u şampiyonluktan edecek hiçbir harekete, hiçbir olaya ve hiç kimseye dayanacak tahammülüz yok. Kaybedilen maçlardan sonra herkesin moralinin bozuk olduğu anlarda, bu 2 futbolcunun rahat ve kaygısız tavırları, takım arkadaşlarını rahatsız etmiştir. Takımın moralini bozacak her hareketi değerlendirdik ve böyle bir karar aldık. Süresiz kadro dışının belli bir süresi yok. İleride yönetim bu kararı değerlendirecektir. Belli bir zaman sonra konu tekrar gündeme gelecektir. Sercan, bizim geçmişte bir çok başarımızda payı olan bir arkadaşımız. Kariyeri, fiziği, her şeyi ortada bir arkadaşımız. Bu kararı almakla Sercan'ı yerden yere vurmuyoruz. Geride kalan 4 maç için böyle bir karar alınmıştır. Sercan'dan vazgeçmiş değiliz. Sercan bu kulübün malıdır. Kulübün menfaatleri önde olmak şartıyla Sercan'a sahip çıkarız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title