Haberler

Bolu: Tbmm Başkanı Arınç Bolu'da

TBMM Başkanı Bülent Arınç, Bolu'nun Güynük İlçesi'nde düzenlenen Akşemsettin Hz.'lerini anma törenine katıldı.

TBMM Başkanı Bülent Arınç, Bolu'nun Güynük İlçesi'nde düzenlenen Akşemsettin Hz.'lerini anma törenine katıldı.

Fatih Sultan Mehmet Han'ın hocası, İstanbul'un fethinin manevi lideri Akşemsettin Hz.'leri Bolu'nun Göynük İlçesi'ndeki türbesi başında anıldı. Sabah saatlerinden itibaren Türkiye'nin dört bir yanından binlerce insan, Akşemsettin Hz.'lerini yad etmek için Bolu'nun ilçeye akın etti. Düzenlenen anma törenine TBMM Başkanı Bülent Arınç da katıldı. Mehter takımı ile birlikte kortej yürüyüşü yaparak halkı selamlayan Bülent Arınç'a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Mehter takımının gösterileri ile başlayan anma programında konuşan TBMM Başkanı Bülent Arınç, "Değerlerimizi unutmazsak, unutulmayız. Akşemsettin Hz.'leri gibi zatları kendimize örnek alacaksak, onları hiç aklımızdan çıkarmamamız lazım. Ülkemizin dört bir yanı böyle şahsiyetlerle çevrili. Buraya gelirken gördüm ki, binlerce insan buraya akın etmiş. Hepsinin yüzünde bir memnuniyet ifadesi var. Böyle ortamlar bizim kaynaşmamız için çok önemli" diye konuştu.

Bülent Arınç, daha sonra Akşemsettin Hz.'lerinin türbesine giderek dua etti. Öğle namazını türbenin yanındaki Akşemsettin Camii'nde kılan Bülent Arınç'a namaz çıkışı ilgi büyüktü. Korumalarının çemberinde camiden çıkan Bülent Arınç'ın elini sıkmak isteyen vatandaşlar, izdihama sebep oldu. Kendisini kucaklamak ve elini sıkmak isteyen vatandaşlar yüzünden bir hayli zorlanan Arınç, yaşanan izdihamda ezilme tehlikesi atlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title