Haberler

Bolu Sokaklarındaki Kaldırımlar Yenilenecek

Bolu'nun En İşlek Caddesi Olan İzzet Baysal Caddesi'ndeki Kaldırım Taşlarının Bolu'ya Yakışmadığını Söyleyen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Doğalgaz Çalışmalarından Sonra Kaldırımlarımızı Yenileyeceğiz" Dedi.

Bolu'nun en işlek caddesi olan İzzet Baysal Caddesi'ndeki kaldırım taşlarının Bolu'ya yakışmadığını söyleyen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Doğalgaz çalışmalarından sonra kaldırımlarımızı yenileyeceğiz" dedi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İzzet Baysal Caddesi'ndeki kaldırım taşlarının yıpranmış ve kötü görüntüsünün vatandaşları rahatsız ettiğini belirtti. Özellikle elektrik ve telefon kabloları için yapılan kazılar sonucu birçok kaldırım taşının kırık halde olmasının, yayalara zor anlar yaşattığını kaydeden Yılmaz, "Dünyanın en güzel kentlerinden olan Bolu'ya bu kaldırımlar gerçekten yakışmıyor. Fakat, şu anda kaldırımları değiştirmek anlamsız. Çünkü Bolu'ya doğalgaz gelecek ve doğalgaz için kazı çalışmaları yapılacak. Şimdi kaldırımları değiştirerek ileride yeniden bozmak istemiyoruz. Biz yaptıklarımızın kalıcı olmasını istiyoruz. Doğalgaz çalışmaları sırasında yapılacak kazı çalışmalarında birçok kaldırım doğal olarak zarar görecek. Doğalgazın Bolu'ya gelmesinin ardından kaldırımları yenilemeyi düşünüyoruz. Bolu'ya en güzel, en estetik kaldırım taşlarını döşeyeceğiz. Doğal taşların kullanılacağı kaldırımlarımız Bolu'ya yakışır bir hale gelecek. Bolu ve Bolulular her şeyin en iyisine layıktır" şeklinde konuştu.

(CG-AK)

16.05.2007 19:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title