Haberler

Bolu: SHP Lideri Karayalçın Bolu'da

Sosyal Demokrat Halk Partisi (SHP) Genel Başkanı Murat Karayalçın, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Acil Olarak Sine-i Millete Dönmesi Gerektiğini Söyledi.

Sosyal Demokrat Halk Partisi (SHP) Genel Başkanı Murat Karayalçın, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) acil olarak sine-i millete dönmesi gerektiğini söyledi.

SHP Genel Başkanı Karayalçın, karayoluyla Sakarya'dan Ankara'ya geçerken, Filiz Makarna fabrikasının restoranında il teşkilatıyla biraraya geldi. SHP İl Başkanı Kemal Alemdar tarafından karşılanan Karayalçın, çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Bir gazetecinin, "CHP'nin sine-i millete dönmesi tartışmalarını nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusuna, Karayalçın, "Konu ısıtılarak gündeme taşındı. Gündemde konuyla ilgili olarak gelişmeler bekleniyor. CHP'nin sine-i millete dönme kararının çok etkili olacağını düşünüyorum. Sine-i millete dönüşle erken seçim konusu birbirinden ayrılamaz. CHP, sine-i millete dönecekse bunu ivedilikle yapmalıdır. Çünkü cumhurbaşkanlığı seçimi ve milletvekili seçimleriyle ilgili mevzuat düşünüldüğünde bu kararın hemen alınması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title