Haberler

Bolu - Sevgililer, Donan Göle Düşmekten Son Anda Kurtuldu

Buz Çatlayınca Birbirlerine Böyle Sarıldılar

BUZ ÇATLAYINCA BİRBİRLERİNE BÖYLE SARILDILAR

Bolu'da, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutlamak için çam ormanları arasında saklı Gölcük'e gelen gençlerin donan gölün üzerine çıkıp hatıra fotoğrafı çektirdikleri sırada buz çatladı. Korkuyla kaçan gençler birbirlerine sarıldı.

Öğle saatlerinde Gölcük'e lapa lapa kar yağdı. 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle sevgilileriyle romantik anlar yaşamak isteyen çiftler Gölcük'e geldi. Çocuklarıyla birlikte tatil için Abant'a gelen bir Arap aile de Gölcük'e gelerek göl çevresinde yürüyüş yaptı. Arap aile yanlarına çocuklarını da alarak tehlikeye aldırış etmeden buz tutan gölün üzerinde yürüyüş yaptı. Arap aile büyük bir taşı da bulundukları yerin az ilerisine atarak buzu kırmaya çalıştı. Gölcük'e gelen sevgililer de donan gölün üzerine çıkarak hatıra fotoğrafı çektirmek istedi. 6 kişinin aynı anda gölün üzerine çıkıp fotoğraf çektirdiği sırada buz çatladı. Çatlama sesiyle birlikte sevgililer korkuyla gölün kenarına kaçtılar. Çiftler, "Buz çatladı düşecektik" diyerek birbirlerine sarıldı. Genç çiftler daha sonra göl çevresinde yürüyüş yaparak eşsiz manzaranın tadını çıkardı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title