Haberler

Bolu: Sağanak Yağış Altında "Sağlık Yürüyüşü"

Bolu'da "Herkes İçin Spor Federasyonu" Tarafından Düzenlenen "Sağlık Yürüyüşü"ne Katılan Öğrenciler, Yağmur Altında Zor Anlar Yaşadı.

Bolu'da "Herkes İçin Spor Federasyonu" tarafından düzenlenen "Sağlık Yürüyüşü"ne katılan öğrenciler, yağmur altında zor anlar yaşadı.

Anıt Park'ta başlayan yürüyüşe çeşitli okullardan katılan öğrenciler, bir anda bastıran yağmura yakalandı. Sağanak yağış altında "sağlık yürüyüşü" yapan öğrenciler ilginç görüntü oluşturdu.

Yürüyüşe Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Göksel Arsoy, Bolu Valisi Ali Serindağ, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, daire amirleri, kurum ve kuruluşlarla birlikte çok sayıda öğrenci katıldı. Federasyon Başkanı Arsoy, yaptığı açıklamada, 4 yıl içerisinde 65 vilayette yürüyüşler düzenlediklerini belirterek, ''65 vilayette ya bir sağlık yürüyüşü ya da bir doğa yürüyüşü yaptık. Gittiğimiz yerlerde her kesim tarafından iyi bir şekilde karşılandık ve yoğun bir ilgi gördük. Gittiğimiz yerlerde 3 ile 22 bin arasında bir katılım gerçekleşti. Herkes İçin Spor Federasyonu Dünya ülkelerinde Bir numaralı bir federasyondur'' dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title