Haberler

BOLU Karantina sürecinde evinin bahçesine uyarı yazısı astı

Güncelleme:

Karantina sürecinde evinin bahçesine uyarı yazısı astıBOLU'nun Yeniçağa ilçesinde, koronavirüse yakalanan Fazlı Yıldırım ile eşi ve annesi kapılarına bunu belirten yazı asarak duyarlılık örneği gösterdi.

Karantina sürecinde evinin bahçesine uyarı yazısı astı

BOLU'nun Yeniçağa ilçesinde, koronavirüse yakalanan Fazlı Yıldırım ile eşi ve annesi kapılarına bunu belirten yazı asarak duyarlılık örneği gösterdi. Fazlı Yıldırım, "Kendimi sorumlu hissettim. Başkasına bulaşmasın. Niye kul hakkına gireyim. Gelen vatandaş, kapıdan dönsün" dedi. Yeniçağa ilçesi Hamzabey köyü Karabeyler Mahallesi'nde oturan Fazlı Yıldırım (70) ile eşi ve annesi 20 gün önce Kovid-19'a yakalandı. Yıldırım ailesi sağlık durumları iyi olduğu için evlerinde tedaviye alındı. Aile, evlerinde hastalığı hafif şekilde atlatarak iyileşti. Fazlı Yıldırım, karantina süresince evlerinin bahçe kapısına "Karantinayız, tel örgüden içeriye girmek yasak." yazısı astı. Duyarlılık örneği sergileyen aile, çevredekilerin takdirini topladı. Fazlı Yıldırım, hastalık sürecinde böyle bir sorumluluk hissettiği için bahçe kapısına yazı astığını ifade ederek, "Allah kimsenin başına vermesin. Sürekli git gel yaşadık. Zor bir durum. Biz ayakta atlattık ama yaşlı annem var sıkıntı çekti. Kapıya uyarı amacıyla bir yazı yazdık. Bazı insanlar koronavirüslü olduğunu saklıyor. Buna gerek yok. Bana bulaştıysa diğer vatandaşa da bulaşabilir. Bunun için tedbir amaçlı böyle bir şey yazdım. Kendimi sorumlu hissettim. Başkasına bulaşmasın. Niye kul hakkına gireyim. Gelen vatandaş, kapıdan dönsün. Habersiz olduğu için içeriye girebilir. Biz de vebale girmiş oluruz. Böyle bir şey düşündük. Sağ olsunlar çok iyi ilgilendiler bizimle. İl Sağlık Müdürümüz de çok ilgilendi. Şimdi atlattık. Şu anda karantinadan çıktık. Aradım sordum, sorun yok dediler. Hafif bir öksürük var başka bir şey yok." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karantina Yeniçağa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title