Haberler

Bolu'da Hurdaya Dönen Tır'dan Burnu Bile Kanamadan Çıktı

Güncelleme:

Bolu'da TEM Otoyolu'nda seyir halindeki TIR aynı istikamete giden başka bir TIR'a çarptıktan sonra devrildi. Aracı görenler, kazada yaralanmadan kurtulan Erhan Erdem'e bakınca şaşkına döndü.

Bolu'da TEM Otoyolu'nda seyir halindeki TIR aynı istikamete giden başka bir TIR'a çarptıktan sonra devrildi. Aracı görenler, kazada yaralanmadan kurtulan Erhan Erdem'e bakınca şaşkına döndü.

BURNU BİLE KANAMADI

TEM Otoyolu'nun Elmalık mevkiinde, sabah saat 05.00 sıralarında meydana gelen kazada, İstanbul istikametine seyir halindeki Erhan Erdem'in kullandığı 01 DJK 53 plakalı TIR, önünde giden Mehmet Özata yönetimindeki 68 BH 991 plakalı başka bir TIR'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen TIR hurdaya dönerken, sürücü Erhan Erdem kazadan yara almadan kurtuldu.

DİĞER SÜRÜCÜ DE YARALANMADI

Kazada hafif maddi hasar oluşan diğer TIR'ın sürücüsü Mehmet Özata da yaralanmadı. Sürücü Erhan Erdem önündeki TIR'ı görmediğini kazanın nasıl olduğunu anlamadığını söyledi. Kaza yerine sevk edilen Karayolları ekipleri, yola saçılan ürünleri yoldan toplarken, yan yatmış TIR'ı da düzeltti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (1)

Farklı Bakış:

Öndeki tırın dorsesine arkadan sıyırarak girince kabinler bu hale geliyor. Sürücü tarafında hasar olmadığı için şöför yara almamış. Büyük ihtimalle diğer tırın da sürücüsünde yara yoktur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title