Haberler

BOLU HEMŞİREYE LAF ATTI, SAĞLIK ÇALIŞANLARINA SALDIRDI

BOLU'da, motosikletiyle hastanenin önünden geçtiği sırada iddiaya göre acil serviste görevli hemşireye laf atan sürücü ile hastane çalışanları arasında çıkan arbedede üç sağlık çalışanı saldırıya uğradı.

BOLU'da, motosikletiyle hastanenin önünden geçtiği sırada iddiaya göre acil serviste görevli hemşireye laf atan sürücü ile hastane çalışanları arasında çıkan arbedede üç sağlık çalışanı saldırıya uğradı. Saldırgan polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken o anlar saniye saniye kameralara yansıdı.Olay, dün saat 21.20 sıralarında Tabaklar Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde bulunan Özel Fatma Hatun Hastanesi'nin önünde meydana geldi. Acil servisin önünde 14 GF 335 plakalı motosikletiyle seyir halinde olan Asutay E. iddiaya göre yolun karşısına geçmeye çalışan hastanede görevli hemşireye sözlü tacizde bulundu. Hemşirenin motosikletteki gence karşılık vermesinin ardından acil serviste çalışan mesai arkadaşları hemşirenin yardımına koştu. Hastane çalışanları ile Asutay E. arasında yaşanan tartışmanın ardından arbede yaşandı. Şüpheli tekme ve yumruklarla Doktor Barış Varol ile hemşire İrem Özay ile özel güvenlik personeli olan İlker Karaman'a saldırdı. Yaşanan kavganın ardından hastane çalışanları saldırgan genci yere yatırarak etkisiz hale getirmeye çalıştı. Hastane çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri saldırganı gözaltına aldı. Saldırıya uğrayan hastane çalışanları ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Doktor Barış Varol ile hemşire İrem Özay ile İlker Karaman şüpheliden şikayetçi oldu.

O ANLAR KAMERADA

Motosikletli gencin sağlık çalışanlarına saldırdığı o anlar hastanenin güvenlik kameraları )tarafından saniye saniye görüntülendi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Acil Servis Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title