Haberler

Bolu'daki feci kazada hayatını 3 kişilik aile yan yana defnedildi

Güncelleme:

- Bolu'daki feci kazada hayatını 3 kişilik aile yan yana defnedildi Yaralı kurtulan genç kız ailesinin ardından göz yaşlarına hakim olamadıKOCAELİ - Bolu'da dün meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden anne, baba ve 35 yaşındaki oğullarının tabutları aynı camide yan yana son...

- Bolu'daki feci kazada hayatını 3 kişilik aile yan yana defnedildi

Yaralı kurtulan genç kız ailesinin ardından göz yaşlarına hakim olamadı

KOCAELİ - Bolu'da dün meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden anne, baba ve 35 yaşındaki oğullarının tabutları aynı camide yan yana son yolculuğuna uğurlandı. Kazada yaralanarak kurtulan genç kız ise toprağa verilen anne, babası ve ağabeyinin ardından gözyaşı döktü.

Kaza, dün sabah saatlerinde Bolu'nun Gerede ilçesi TEM Otoyolu Samat köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametine seyir halinde olan Abdulkadir Özer idaresindeki 41 AGD 040 plakalı otomobil, kontrolden çıkaran şarampole yuvarlandı. Hurdaya dönen otomobilde bulunan baba Abdulkadir Özer ve araçta bulunan oğlu Rafet Özer ile eşi Naime Özer olay yerinde hayatlarını kaybederken, Betül Özer ile Fehime Karakoç ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, tedavileri için Gerede Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden aynı aileden 3 kişinin cesedi ise, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından araçtan çıkarılarak aynı hastanenin morguna götürüldü.

Tabutları yan yana görünce genç kız gözyaşlarına hakim olamadı

Morgta yapılan incelemelerin ardından feci kazada hayatını kaybeden anne, baba ve oğlunun cenazeleri yaşadıkları Kocaeli'nin İzmit ilçesine getirildi. Daha sonra cenazeler İzmit ilçesi Mehmet Ali Paşa Camii'ne getirildi. Feci kazada ölen anne, baba ve oğullarının tabutları yan yana koyuldu. Cenaze namazında hayatını kaybedenlerin yakınları, il protokolü ve vatandaşlar hazır bulundu. Helallik istenilmesinin ardından kılınan cenaze namazlarının ardından Rafet Özer, Naime Özer ve Rafet özer'in cenazeleri, mezarlığa verilmek üzere cenaze aracına taşındı. Bu sırada kazadan yaralı olarak kurtulan Betül Özer ise göz yaşlarına hakim olamadı. Kazaya kurban giden ailenin cenazelei daha sonra Nüzhetiye Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Bolu 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title