Haberler

Bolu'da Yerel Yönetimler

Bolu Belediyesi ile Belediye İş Sendikası Arasında Süren Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri Atılan İmza ile Mutlu Sonlandı.

Bolu Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında süren toplu iş sözleşmesi görüşmeleri atılan imza ile mutlu sonlandı.

Toplu İş Sözleşmesinin imzalanması için Belediye Yeni Nikah Salonu'nda düzenlenen törene, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcıları Orhan Bozgeyik ve Abdullah Öztürk, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye İş Sendikası Başkanı Erdoğan Kefeli, Belediye Daire Müdürleri ve çalışanlar katıldı.

İmza töreni öncesi bir konuşma yapan Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Erdoğan Kefeli, "2007 yılı toplu iş sözleşme görüşmelerini aramızda uzlaşma ile sonuçlandırdık. Biz bunu kendi aramızda değil de sizlerle birlikte imzalayalım istedik. Bugün imzalayacağımız toplu sözleşme, Bolu Belediyesi'nde gerçekten bugüne kadar ki birçok haksız uygulamayı da ortadan kaldırdı. Daha adil olduğunu düşünüyoruz. Komisyon üyelerimize de bu konuda duyarlı davrandıkları için teşekkür ediyorum. İşçiler arasında maaş konusunda yaşanan sıkıntılar da önemli ölçüde giderildi. Haksızlık ortadan kaldırıldı" dedi.

Bolu Belediyesi'nde çalışan personele teşekkür ederek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, "Şu anda hepinizin çalışma temponuzdan memnunum. Belediye Başkanı olduğumuz dönemlerde sizlerle birkaç görüşme yaptık. Bu görüşmelerde ise istediğimiz neticeyi alamadık. Bütün amacımız çalışan elemanımızın alın teri kurumadan önce hakkını almasıydı. Yaptığımız uygulamalar belki çok yanlış değerlendirildi. Netice itibariyle şunu gördünüz ki, şu anda belediyede herhangi bir elemanımızın tek kuruş alacağı kalmadı. Öyle belediyeler var ki, 5 yıllık alacağını veremiyor. Eğer bir yere haddinden fazla eleman yığarsanız bir gün bu işletme iflas eder. Biz belediyeyi devraldığımızda bütün gelirlerimizin yüzde 98'i personel giderlerine gidiyordu. Bunu biz sendikaya da anlatabilmiş değiliz. Tabi bizim tekliflerimiz olsaydı hiç kimsenin burnu kanamayacaktı. Bizim tekliflerimizi sizler, sendika ve diğer sivil toplum örgütleri kabul etmedi. Neticede bazı arkadaşlarımızın ayrılması gündeme geldi. Ayrılma konusunda da hissi davranmadığımızı gördünüz. Çünkü ayrılan insanların hiçbirini şahsen tanımam, hiç biriyle kinim ve düşmanlığım yoktur. Hiç biri de kötü olduğu için ayrılmadı. Belediye verimli çalışmak zorundadır" diye konuştu.

Daha sonra Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Belediye İş Sendikası Başkanı Erdoğan Kefeli arasında toplu sözleşme görüşmelerini sonlandıran imzalar atıldı.

(BV-AK)

15.04.2007 17:44 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title