Haberler

Bolu'da Trafik Kazası: 2 Ölü

Güncelleme:

Bolu'da inşaatta çalışmaya giden işçilerin bulunduğu ticari araç, kamyona çarptı.

Bolu Abant Tabiat Parkı yolunda bulunan bir villanın inşaatında çalışmaya giden işçilerin bulunduğu ticari araç kamyona çarptı. Paramparça olan araçtan yola fırlayan 5 işçiden 2'si ölürken, 3'ü yaralandı.

Kaza, saat 07.15 sıralarında TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli çıkışında meydana geldi. İstanbul'dan Bolu'ya gitmekte olan Hakan Şen yönetimindeki 34 FL 0055 plakalı ticari araç, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu hızla önünde seyreden İsmail Üneş idaresindeki 06 VAR 93 plakalı kamyona arkadan çarptı. Ticari araç paramparça olurken, içerisindekiler yola savruldu. Tünel Kontrol Merkezi'nin önünde meydana gelen kazayı gören yetkililer, 112 Acil Servis'i arayarak yardım istedi.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda 112 Acil ambulansı ve polis ekibi sevk edildi. Kazada ticari araç sürücüsü Hakan Şen ile isimleri öğrenilemeyen 2 kişi yaralanırken, kimlikleri belirlenemeyen 2 kişi ise hayatlarını kaybetti. Yaralılar kaldırıldıkları Abant İzzet Baysal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Köroğlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İstanbul'dan Abant yolundaki villa inşaatına çalışmaya gittikleri öğrenilen 5 işçinin baretleri ve kullandıkları malzemeler çevreye yayıldı. Kazanın ardından kamyon sürücüsü İsmail Üneş gözaltına alınırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title