Haberler

Bolu'da, şehitler için hatim duası okundu

Güncelleme:

Bolu'da, şehitler için hatim duası okundu Bolu Valiliği tarafından Ramazan Bayramı programı nedeni ile düzenlenen program kapsamında, şehitler için hatim duası okundu.

Bolu'da, şehitler için hatim duası okundu

BOLU - Bolu Valiliği tarafından Ramazan Bayramı programı nedeni ile düzenlenen program kapsamında, şehitler için hatim duası okundu.

Ramazan Bayramı nedeni ile Bolu Valiliği tarafından Şehitler Mezarlığı'nda, program düzenlendi. Düzenlenen programa Bolu Valisi Ahmet Ümit, kurum müdürleri gaziler ve şehitlerin birinci dereceden akrabaları katıldı. Program boyunca sosyal mesafe ve maske kuralına uyulurken, şehitlerimiz için hatim duası okundu.

"Şehit anne, baba ve eşlerine, eşlik etmek istedik"

Okunan Hatim duasının ardından şehitlerin birinci dereceden akrabalarının bayramlarını kutlayan Bolu Valisi Ahmet Ümit, "Bugün bayramın birinci günü. Şehitlerimizin birinci derece yakınlarının, bakanlık tarafından belirlenen kısıtlama kapsamında, şehit kabirlerini ziyaret etme hakkı vardı. Cuma günü saat 24.00'ten itibaren başlayan, dün itibari ile kısmen serbest olan bir süreç yaşadık. Dün 17.00'den sonra sokağa çıkma kısıtlamasını uyguluyoruz. Bugün istisnalardan bir tanesi şehit yakınlarımızın, şehitlerimizin kabirlerini ziyaret edebilmek imkanıydı. Bizler de sınırlı sayıda, kısıtlı olarak şehit anne, baba ve eşlerine, eşlik etmek istedik. Şehitlerimizi birlikte ziyaret edelim diye düşündük. Bayramı, yine şehitlerimizi ziyaret ederek, ahirete intikal etmiş vatandaşlarımızı ziyaret ederek başlamış olduk. Bu vesileyle bayramınız tekrar kutlu olsun" diye konuştu.

Konuşmasının ardından kabirlerin başına giden Bolu Valisi Ahmet Ümit, şehit aileleri ile beraber dua etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Bolu Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title