Haberler

Bolu'da Hayvan ve Emtia Panayırı

Bolu'nun Gerede, Yeniçağa ve Dörtdivan ilçelerinde her yıl geleneksel olarak yapılan hayvan ve emtia panayırları sona erdi.

Bolu'nun Gerede, Yeniçağa ve Dörtdivan ilçelerinde her yıl geleneksel olarak yapılan hayvan ve emtia panayırları sona erdi.

Alınan bilgiye göre, Gerede, Yeniçağa ve Dörtdivan ilçelerinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve yüzlerce esnaf ile köylülerin ürününü satma fırsatı bulduğu hayvan ve emtia panayırları kapandı.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, AA muhabirine, ilçede düzenlenen hayvan ve emtia panayırıyla ilgili olarak, panayıra aşırı bir ilginin olduğunu belirterek, "Bu yıl da panayırlar esnaflar açısından ve vatandaşların kışlık ihtiyaçlarını karşılamaları yönünden çok verimli geçti. Panayır, kazasız ve vukaatsız bir şekilde tamamlandı. Türkiyenin değişik illerinden gelen satıcılar mumnun bir şekilde ilçemizden ayrıldı ve bizler bunun mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Allar, üç ilçede düzenlenen hayvan ve emtia panayırını yaklaşık 50 bin kişinin ziyaret ettiğini ifade etti.

Kaynak: AA / Ekonomi

Dörtdivan Gerede Bolu Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title