Haberler

Bolu: Bolu'dan Sudan'a İlaç Yardımı

Bolu İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Tarafından Sudan'a İnsani Yardım Yapıldı.

Bolu İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi tarafından Sudan'a insani yardım yapıldı.

Bolu İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekimi Dr. Abdullah Danışman, Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan kampanya kapsamında Sudan'a kurulan Sahra Hastanesi için ilaç yardımı yapılması konusunda bir talebin geldiğini ve kendilerinin de kampanyaya katıldıklarını söyledi. Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan kampanya kapsamında kendilerinden ilaç talep edildiğini belirten Danışman, "Hastanemiz Sudan'a 50 adet EKG kağıdı, 250 adet 50 cc'lik enjektör, 50 adet oksijen maskesi, 2 bin 500 adet serum seti ile birlikte çeşitli ilaçlar gönderecek. Biz bunları hazırlayarak bakanlığa gönderdik" dedi.

Başhekim Dr. Abdullah Danışman ayrıca, gönderilen ilaçların Sudan'da bulan Sahra Hastanesi'nde toplanacağını kaydederek, "Yardıma muhtaç olan insanların umudu olmak çok güzel bir duygu. Bundan önce de hastanemiz bir kaç ülkeye ilaç yardımı yaptı. Orada yardıma muhtaç çocuklar var. Herkes yapabildiği kadar yardım yapmalı" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title