Haberler

Bolu: Bolu'da Trafik Kazası: 6 Yaralı

Bolu'da Meydana Gelen Trafik Kazasında, 6 Kişi Yaralandı. Pikniğe Giden Aileden Yaralanan 8 Yaşındaki Kübra Çetin, Ambulansa Binmek İstemeyerek Kendisini Yere Attı.

Bolu'da meydana gelen trafik kazasında, 6 kişi yaralandı. Pikniğe giden aileden yaralanan 8 yaşındaki Kübra Çetin, ambulansa binmek istemeyerek kendisini yere attı.

Edinilen bilgiye göre, Mehmet Çetin yönetimindeki 14 D 964 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Sebahattin Gülenç yönetimindeki 14 EZ 185 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Mehmet Çetin ile aynı aileden Hacer, Samet ve Kübra Çetin ile diğer otomobilin sürücüsü Selahattin Gülenç ve Nurşen Gülenç yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulansa bindirildi. Çetin ailesinin en küçük ferdi 8 yaşındaki Kübra, ambulansa binmek istemedi. Kanlar içinde kalan ve 112 acil ekiplerine zor anlar yaşatan 8 yaşındaki Kübra, "Benim bir şeyim yok. Annemi istiyorum" diyerek kendisini yere attı. Kübra Çetin, daha sonra ambulansa bindirildi. Çetin ailesinin, pikniğe gittiği öğrenildi.

Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Yardım Ekipleri tarafından Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle Bolu Gölcük yolu, kısa süreliğine ulaşıma kapandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title