Haberler

Bolu Belediyesi'nden Havacılık Festivaline Destek

Doğa Sporları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Benli, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yamaç Paraşütçüleri, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı Makamında Ziyaret Etti. Başkan Yılmaz, Paraşütçülere 17 Temmuz'da Kutlanacak Atatürk'ün Bolu'ya Gelişi Etkinliklerinde Yardım Sözü Verdi.

Doğa Sporları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Benli, Yönetim Kurulu Üyeleri ve yamaç paraşütçüleri, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Başkan Yılmaz, paraşütçülere 17 Temmuz'da kutlanacak Atatürk'ün Bolu'ya gelişi etkinliklerinde yardım sözü verdi.

İlk kez geçtiğimiz yıl 17 Temmuz etkinliklerinde Abant semalarında gösteri düzenleyen Bolu Doğa Sporları Derneği, bu yılki etkinliklere de büyük bir coşkuyla hazırlanıyor. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret eden Doğa Sporları Derneği üyeleri, 17 Temmuz'da kutlanacak Atatürk'ün Bolu'ya gelişi etkinliklerinde düzenlenecek paraşüt gösterileri için destek istediler. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın her zaman kendilerine gerekli desteği verdiğini söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Benli, "Doğa Sporları Derneği olarak, Başkanımızı ziyaret ederek, 17 Temmuz'da kutlayacağımız Atatürk'ün Bolu'ya Gelişi Etkinlikleri çerçevesinde bilgilendirmek ve destek istemek için geldik. Sayın Başkanımıza bu konuda teşekkür ediyoruz. Kendileri her zaman bize destek oluyorlar. 17 Temmuz Atatürk'ün Bolu'ya Geliş Şenlikleri çerçevesinde geçen sene başlattığımız Doğa Sporları Havacılık Festivalinin bu sene ikincisini yapmayı planlıyoruz" dedi.

Bolu'nun bu tür hava sporları için en ideal yerlerden biri olduğunu belirten Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, "Allah bizlere muhteşem bir doğa bahşetmiş. Genç iş adamlarımız, Bolu'nun geleceği insanlar Doğa Sporları Derneği'ni kurdular. Şu anda da çok yoğun, beklediğimiz performansın üzerinde çalışıyorlar. Bu sene yamaç paraşütü ve model uçakla ilgili Abant'taki çalışmaları izledik. Bunu dışındaki konularda ufuklarını gördükçe ben heyecanlanıyorum" diye konuştu. Yılmaz, sporculara imkanları çerçevesinde destek olacaklarını da söyledi.

(CG-AK)

08.06.2007 17:07 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title