Haberler

Boksör Kızlar Rakiplerine Kayseri'den Meydan Okudu

Türkiye Büyük Bayanlar Boks Şampiyonası İçin Kayseri'de Bulunan Avrupa Şampiyonu Gülsüm Tatar ile Avrupa ve Dünya Şampiyonu Hasibe Özer Erkoç, Hedeflerinin Yeni Şampiyonluklar Olduğunu Belirtirken, Rakiperine de Meydan Okudular.

Türkiye Büyük Bayanlar Boks Şampiyonası için Kayseri'de bulunan Avrupa şampiyonu Gülsüm Tatar ile Avrupa ve Dünya şampiyonu Hasibe Özer Erkoç, hedeflerinin yeni şampiyonluklar olduğunu belirtirken, rakiperine de meydan okudular.

Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen boks şampiyonasında 60 kiloda ringe çıkan Gülsüm Tatar, 6 yıldır boks yaptığını, Avrupa şampiyonluğunun yanısıra, Dünya Kupası ve Avrupa Kupası'nda şampiyonluk kazandığını belirtti. Amcaları Seyfi ve Kibar Tatar'ın 7 kıtada dövüştüğünü, ağabeyi Serkan'ın ise halen kendisiyle birlikte Fenerbahçe'de boks yaptığını söyleyen Gülsüm Tatar, "Önümüzde Avrupa ve Dünya şampiyonaları var. Hedefim çifte zafer yaşamak. Ama hepsinden önemlisi olimpiyatlar. Boks, Olimpiyatlara dahil edlirse ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum" dedi.

"MADALYAMIN RENGİ HEP SARI"

Geçe yıl 2 ay içinde hem Avrupa hem Dünya şampiyonu olarak tüm dikkatleri üzerine çeken 50 kiloda dövüşen Hasibe Özer Erkoç ise, sporu bıraktıktan sonra bayan boksörler yetiştireceğini söyledi. Bugüne kadar Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiğini ve madalyasının renginin hep sarı olduğunu söyleyen Erkoç, "Avrupa ve Dünya şampiyonu oldum. Olimpiyatlara belki benim yaşım yetmez. Ama Olimpiyatlarda beni olmasa da benim yetiştirdiğim sporcuları göreceksiniz. Bayan boksörlerin başarısı için çalıştığımı göreceksiniz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title