Haberler

Boğazlıyan Doğalgaz'a Kavuşuyor

Yozgat'ın Boğazlıyan İlçesinde Doğalgaz Dağıtım Çalışmaları Düzenlenen Törenle Başladı.

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde doğalgaz dağıtım çalışmaları düzenlenen törenle başladı.

İlçe merkezinde düzenlenen törene Boğazlıyan Belediye Başkanı Mustafa Özdal, CHP Yozgat milletvekili adayları Lütfullah Kayalar, Yavuz Aksoy, Atilla Taflıoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı. Törende bir konuşma yapan Başkan Özdal, Boğazlıyan’ın son yıllarda çok önemli gelişme gösterdiğini ifade ederek, "İlçemize, günübirlik hizmetlerle sıkıntılara merhem olma yerine, kalıcı ve devamlılık arz eden hizmetler yapılmaktadır. Daha önce ülkemizin en büyük şeker fabrikalarından birisi kuruldu. Bu fabrikaya entegre fabrikalarla yatırımlar daha da artacaktır" dedi. Sanayinin gelişmesinde doğalgazın çok önemli olduğunu belirten Başkan Özdal, "İlçemize doğalgazın gelmesiyle birlikte sanayimiz de hızlı bir şekilde gelişecektir. Ayrıca doğalgaz kullanımının artmasıyla, kış aylarında yaşanan hava kirliliği de ortadan kalkacaktır. Doğalgazın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan CHP Yozgat milletvekili adayı Lütfullah Kayalar da, Boğazlıyan ilçesinin gelişmeye en müsait ilçelerden biri olduğunu belirterek, doğalgazın ilçeye verilmesiyle birlikte bu gelişmenin daha da hızlanacağını söyledi.

(ÖE-ATÖ-Y)

29.06.2007 16:10 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title