Haberler

Boğaziçili Öğrenciler URTİM Iskeleleriyle Pratik Yaptı

Güncelleme:

URTİM, Boğaziçi Üniversitesi'nde kariyer günleri ve De&Co yarışması kapsamında hem kariyer odaklı firma sunumları yaptı hem de güvenli kalıp ve iskele kurma workshop çalışmaları gerçekleştirdi.

Bu yıl Boğaziçi Üniversite'sinde 12. kez düzenlenen De&Co yarışmasında 16 farklı üniversitenin takımları yarıştı. Bir eğitmen ve 5 öğrencinin yer aldığı takımlar kıyasıya mücadele etti. Yarışma kapsamında uluslararası birçok dev projeye imza atan, kalıp ve iskele üretiminde Türkiye'nin öncü şirketlerinden olan URTİM, Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü (BÜYAP) üyelerinden oluşan 8 kişilik 2 takım ile güvenli kalıp ve iskele kurma çalışması gerçekleştirdi. Bu kapsamda toplam 12 takım yaklaşık 60 öğrenci URTİM etkinliğinde yarışma şansı yakaladı.

URTİM olarak üniversite ve meslek liseleriyle sürekli işbirliği içinde olduklarını belirten URTİM Genel Müdürü Serdar Urfalılar, "Boğaziçi Üniversitesi'nin Kariyer Günleri'ne katıldık. Ardından Boğaziçi Üniversitesi'nde De&Co (Design&Construct) yarışmasının platin sponsoru olduk. Hem kariyer odaklı sunumlar yaptık hem de güvenli kalıp ve iskele kurma workshop çalışmaları gerçekleştirdik. Öğrencilere, okulda edindikleri teknik bilgileri pratikte uygulamalarına destek olmak bizim için çok önemli" diye konuştu.

KARİYER BİLİNCİ OLUŞTURMAK İSTİYOR

Gençlerde kariyer bilincini oluşturmak istediklerine dikkat çeken Urfalılar, gençlerin gelecek rotalarını çizmelerine destek vermek istediklerini belirtti. Sponsor oldukları Çelik Köprü Yarışması ile öğrencilere, okulda edindikleri teknik bilgileri pratikte de sağlama imkanı verdiklerini belirten Urfalılar, "Öğrencilere güzel bir deneyim yaşatmak, mezun olmadan daha donanımlı hale gelmelerini amaçlıyoruz. Mezun olmadan deneyimleyecekleri çalışmalar, onlara fikir verecek ve katkı sağlayacak. Çalışma hayatımızdaki deneyimlerimizi de paylaşarak öğrencilerimize yol göstermeye çalışıyoruz" dedi.

DEV PROJELERDE İMZASI VAR

URTİM', uluslararası birçok dev projede yer aldı. Şirketin; Dia Holding ve IC İnşaat'ın ortak projesi Haydar Aliyev Kültür Merkezi, Tekfen İnşaat'ın Tüpraş Rafineri Projesi, Gürsoy Grup'un Çamlıca Camii, Avesta İnşaat'ın Hazar Adası Projesi, Giresun Stadyumu ve Tekfen, Gemsan, Günkon, IOT Vito ve İlk İnşaat'ın farklı fazlarını gerçekleştirdikleri Star Rafinerisi, Rönesans İnşaat'ın Yamal LNG Tesisleri Projesi gibi projelerde imzası var.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title