Haberler
Güncelleme:

Boğaziçi protestolarının hedefindeki Rektör Melih Bulu'nun yardımcıları belli oldu

Prof. Dr. Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanması olaylara sebep olmuştu. Aradan geçen bir ayın ardından Bulu'nun yardımcılığına, okulun Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu ve Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Naci İnci getirildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (11)

Mustafa Duygun:

Bende bir üniversite öğrencisi olarak Üniversiteler de Üzelikle son yıllardaki din düşmanı öğrencilerin hakimiyetine çok belirgin bir şekilde göze batıyor malesef ve çok enteresandır ki bu öğrenciler aileden zengin olmamaları rağmen çok ciddi paralar harcıyorlar? Bu değirmenin suyu nereden diye de sormak lazım? Diş güçler bu öğrencileri kullanıyor olabilir mi acaba?

33
31
yanıtYanıtla
Türk:

Sevmediğiniz herkes dış güçlerin oyuncağı.

yanıt3
yanıt2
objektif:

biliyoruz rahatiniz kacti saltanatiniz son buldu sizler ister begenin ister begenmeyin o rektör orada kalacak nokta, kendinizi alistirin.

26
32
yanıtYanıtla
adam:

adın objektif ama tam bi yandaş olduğun belli

yanıt0
yanıt1
Tepki:

Tepkileri azaltmak için Cv’si kabarık adamları yardımcı yapmışlar..

21
21
yanıtYanıtla
xLi:

Polisimiz ve eğitimcilerimizin arkasındayız ortalığı karıştırmak isteyen bozguncuları lanetliyoruz eylemi yapanların %80i öğrenci değil unutmayalım

9
10
yanıtYanıtla
asım:

Rektörü ve bu ülkeyi beğenmeyen defolur gider nokta.

yanıt3
yanıt7
gerçek rektör:

Üniversitenin gerçek rektöru numan ağanın ziyareti sırasında belli oldu, gerisi teferruat

3
8
yanıtYanıtla
cevdet:

Rektörden daha kaliteli yardımcılara Başarılar dilerim.

4
6
yanıtYanıtla
Hey gidi seçmen:

Türkiye de Eğitimde kalite her alanda önemli ise Ali Babacan tek başına iktidar olur. Babacandan daha kaliteli eğitim alan siyasetçi yok ikinci Ahmet Davutoğlu geliyor. .

0
2
yanıtYanıtla
golebice:

Göttingen Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamada, Üniversite Senatosunun Prof. Dr. Metin Tolan''ı oy birliğiyle Rektör seçtiği, üniversitesinin mütevelli heyetinin de bunu onayladığı belirtildi. İşte size Rektör nasıl seçilirin bir örneği. Saygılarımla.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title