Haberler

Boğaziçi Köprüsü'nde Can Pazarı : 1 Ölü 5 Yaralı

D-100 Karayolu Boğaziçi Köprüsü Girişinde, Aynı İstikamette Seyreden İki Otomobilin Çarpışması Sonucu 1 Kadın Hayatını Kaybetti, 1'i Çocuk Toplam 5 Kişi De Yaralandı.

D-100 Karayolu Boğaziçi Köprüsü girişinde, aynı istikamette seyreden iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kadın hayatını kaybetti, 1`i çocuk toplam 5 kişi de yaralandı.

Kaza saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, D-100 karayolu Kadıköy istikametinde seyreden Mehmet Ali Gül`ün (58) kullandığı 32 DP 833 plakalı otomoil ile aynı istikamette ilerleyen Salih Türker`in (29) kullandığı 01 UT 694 plakalı otomobil aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkırak çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobiller her iki yöndeki bariyerlere çarptı. Mehmet Ali Gül`ün kullandığı otomobilde bulunan ve eşi olduğu öğrenilen Dudu Gül (56) olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Gül ile torunları olduğu sanılan 8 yaşındaki Mehmet Ali Bilginer araç içinde sıkıştı.

Salih Türker`in kullandığı otomibilin bariyerlerin altına girmesi nedeniyle, Salih Türker ile birlikte aynı araçta bulunan Veysel Türker (28) ve Ali Kemal Yalçın (25) hurdaya dönen otomobilde sıkıştı. Araç içinde sıkışan yaralılara ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı. Vatandaşlar ellerinde çekiçlerle yaralıları sıkıştığı yerden çıkarmaya çalıştı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, ağır yaralanan şahısları uzun süren çalışmalar sonucu sıkıştıkları yerden çıkardı ancak ambulansların gelmemiş olması nedeniyle yaralılar ambulansın gelmesini beklemek zorunda kaldı. Kanlar içinde yerde yatan yaralıların yardımına vatandaşlar koştu. Vatandaşlar ambulanslar gelene kadar yaralılara yardım etmeye çalıştı. Yaralının başını dizine koyan vatandaş yaralıya, ¨Nefes al, Nefes al yaşa, Allah¨ diye seslendi.

Daha sonra ise yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla bölgedeki hastaneler kaldırıldı. Şişli Etfal eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırılan Mehmet Ali Gül ile torununun durumunun ağır olduğu belirtildi. Taksim İlkyardım Hastanesi`nde tedavi altına alınan Veysel Türker ile Ali Kemal Yalçın`ın hayati tehlikesinin devam ettiği, aynı hastanede bulunan Salih Türker`in ise durumunun iyi olduğu açıklandı.

Kazaya tanık olan vatandaşlar, otomobillerin çok hızlı olduğunu ve yanyana gelerek çarpıştığını söyledi.

Bu arada kaza nedeniyle oluşan köprü trafği polisin incelemesinin ardından araçların çekilmesiyle normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

05362354671

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title