Haberler

Boğalar Milas'ta Bafa Zeytinspor Yararına Güreşecek

Muğla Büyükşehir ve Milas Belediye Başkanlıklarının katkılarıyla düzenlenecek olan ve Bafa Zeytinspor yararına organize edilen Boğa Güreşi Festivali 22 Nisan Pazar günü Bafa Mahallesi’nde yapılacak.

Muğla Büyükşehir ve Milas Belediye Başkanlıklarının katkılarıyla düzenlenecek olan ve Bafa Zeytinspor yararına organize edilen Boğa Güreşi Festivali 22 Nisan Pazar günü Bafa Mahallesi'nde yapılacak.

Milas'ta Bafa Mahallesi'nde yaklaşık olarak 100 boğanın katılacağı boğa güreşlerinden elde edilen gelir Bafa Zeytinspor'a verilecek. Baş, başaltı, büyük orta, küçük orta, büyük ayak, küçük ayak, deste, tozkoparan, taze destek ve taze tozkoparan olmak üzere 10 kategoride verilecek ödüller sahiplerini bulacak.

Amaçlarının Yörük kültürünü yaşatmak olduğunu ifade eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; "Boğa güreşi Muğla bölgemizin örf ve adetlerinden, kültürlerinden birisi. Vatandaşlarımız da güreşler sayesinde bir araya gelerek mutlu oluyor. Bafa Zeytinspor adına güzel bir etkinlik olacak. Güreşlerde elde edilen gelir Zeytinspor'un yararına kullanılacak. 22 Nisan Pazar günü Bafa Mahallemizde düzenlenecek boğa güreşlerine tüm güreş severleri bekliyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muğla Milas Bafa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title