Haberler

Bodrumspor İkide İki Yaptı

Güncelleme:

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Balıkesir deplasmanında Ayvalıkgücü'nü 3-0 mağlup etti.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Balıkesir deplasmanında Ayvalıkgücü'nü 3-0 mağlup etti.

B.B. Bodrumspor üst üste aldığı iki galibiyetle puanını 20'ye çıkararak 9. Sıraya yükselirken, B.B. Bodrumspor Ayvalıkgücü maçında 2 gol atıp, bir asist yapan Mümin Aysever ise göz doldurdu. Ayvalık Hüsnü Uğural Stadı'nda saat 13: 30'da başlayan karşılaşmanın ilk 25 dakikası ortada bir oyunla geçti. Dakika 42 de Cengiz'in sol kanattan geliştirdiği atakta, Cengiz'in ceza sahası içindeki Selçuk'a çıkardığı topa Selçuk güzel bir vuruş yaptı ancak, top Ayvalıkgücü oyuncusu Ali Fırat Horasan'ın eline çarpınca, karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen mümin topu ağlarla buluşturarak B.B. Bodrumspor'u 1-0 öne geçirdi ve ilk yarısının skorunu belirledi.

Karşılaşmanın ikinci yarsına ev sahibi ekip Ayvalıkgücü iyi başlasa da, dakikalar 72'yi gösterdiğinde Cengiz Orta sahada aldığı topu ikinci yarıda oyuna giren Kemal'e verdi. Kemal sağ kanattan atağa çıkan Mümin'e pas verdi. Mümin aldığı topla iki defans oyuncusu ve kaleciyi geçerken, orta sahadan verdiği pası takip eden Kemal'e sadece topa dokunmak kaldı ve skor 2-0'a yükseldi. Dakika 86'da Kemal'in sağdan çıkardığı topu Mümine aktardı ve Mümin takımının üçüncü, kendisinin ikinci golünü kaydetti.

Kalan dakikalarda ev sahibi Ayvalıkgücü tehlikeli pozisyonlara girse de, karşılaşmayı B.B. Bodrumspor 3-0 kazandı.

BAŞKAN SERİ YAKALAYACAĞIZ DEMİŞTİ

Karşılaşma sonunda taraftarlar ve futbolcular ile galibiyeti kutlayan B.B. Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya, 3-1 kazanılan Denizli B.Ş.Belediyespor maçı öncesinde yapmış olduğu açıklamayı hatırlatarak şunları söyledi;

"Denizli maçından önce seri yakalayarak üçte üç yapacağımızı söz vermiştik. Bu gün Ayvalık maçıyla iki de iki oldu. bizi hem içeride hem de deplasmanda destekleyen taraftarlarımıza ve iyi günde kötü günde yanımızda olan başkanımız Mehmet Kocadon'a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Üçüncü maçımız Pazar günü Gaziosmanpaşa ile . Yenersek, rakiplerimizin de birbirleriyle oynadığı haftada ilk beşe yanaşacağız. Haydi bodrum, bu önemli maçta tribünleri doldurarak takımına sahip çıkma sırası sende. Pazar gün ki maçımıza bütün Bodrumluları stada davet ediyoruz"

Bodrum İlçe Stadı'nda Pazar günü oynanacak olan B.B. Bodrumspor Gaziosmanpaşa karşılaşması saat 13.30'da başlayacak. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Horasan Ayvalık Bodrum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title