Haberler

Bodrum Yangınında Alevler, Çamlık Köyüne Ulaştı

Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcısı Kanat, Bodrum Kızılağaç Mevkiinde Çıkan Yangının Geniş Bir Alanda Etkili Olduğunu Belirtti, 'Maalesef Yangını Tamamen Kontrol Altına Aldığımız Bir Bölge Yok' Dedi.

Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcısı ve Yangın Harekat Daire Başkanı Mümtaz Kanat, Bodrum ilçesi Kızılağaç mevkiinde çıkan yangının geniş bir alanda etkili olduğunu belirterek, "Maalesef yangını tamamen kontrol altına aldığımız bir bölge yok" dedi.

Kanat, alevlerin Kızılağaç'ın kuzeydoğusundaki Çamlık köyüne ulaştığını ve ekiplerin tüm yoğunluğu buraya verdiklerini bildirdi.

Rüzgarın şiddetini yitirmesiyle kısmi bir rahatlama yaşadıklarını anlatan Kanat, "Ancak maalesef yangını tamamen kontrol altına aldığımız bir bölge yok. Ekiplerimiz, insan üstü bir gayretle yangına müdahale ediyor. Hiçbir arkadaşımız kesinlikle geri çekilmeyi düşünmüyor" diye konuştu.

Saat 03.00'e dek çalışacaklarını vurgulayan Kanat, kısa bir dinlenmenin ardından, şafak sökmeden hem havadan, hem de karadan tüm güçleriyle yangına yeniden müdahale edeceklerini belirterek, "Çok büyük bir terslik olmazsa, yarın sabah yangını kontrol altına almış oluruz" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title