Haberler

Bodrum - Serdar Ortaç'tan Hande Yener ile 'Sebastian'lı Düet - 1

Serdar Ortaç'tan Hande Yener ile 'Sebastian'lı düet Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde sahneye çıkan ve sevenlerini coşturan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, kendisini dinleyenler arasında bulunan ve sahneye çağırdığı Hande Yener'e 'Sebastian' adlı şarkısında diz çöküp eşlik etti.

Serdar Ortaç'tan Hande Yener ile 'Sebastian'lı düet

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde sahneye çıkan ve sevenlerini coşturan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, kendisini dinleyenler arasında bulunan ve sahneye çağırdığı Hande Yener'e 'Sebastian' adlı şarkısında diz çöküp eşlik etti.

Bodrum Pasha Club'ta sahne alan Serdar Ortaç'ı dinlemeye gelenler arasında tatilcilerin yanı sıra ünlü şarkıcı Hande Yener ve birlikte tatil yapan futbolcular Gökhan Töre ile Bayer Leverkusenli Hakan Çalhanoğlu da yer aldı. Sahne öncesi gazetecilerin sorularını cevaplandıran Ortaç, eşi Chloe Loughnan ve ailesi ile birlikte yaptığı tatilin güzel geçtiğini söyledi. İrlandalı Loughnan ailesinin Türkiye'yi çok sevdiğini anlatan ünlü şarkıcı İrlanda'da 20 derecenin üzerini göremedikleri için Bodrum onlara çok sıcak geldi. Burada kanları ısındı. Bodrum'un güzelliklerine tanık oldular. Elimden geleni yaptım, her yeri gezdirdim. Sonra Çeşme'ye götürdüm. Babası 'Keşke Türkiye'de doğsaydım, keşke Türk olsaydık da bu güzellikleri yaşasaydık' dedi. Biz içinde olduğumuz için fark edemiyoruz ama cennette yaşıyoruz diye konuştu.

DJ'liğe merak saran eşinin, 26 Temmuz'da sahne alacağı İzmir'de kendisine DJ kabininden eşlik edeceğini belirten Ortaç, yaklaşık 20 albüm çıkardığını söyledi ve şarkılarının daha iyi olması için elinden geleni yaptığını kaydetti. Ortaç, Bir sanatçıyı 20 yıl üst üste aynı dikkatle dinlemek kolay değil. Müzik değişiyor, dinleyen değişiyor. Bizim yaşımız büyüyor onlar yeni yeni gençler oluyor. Benimle 1993 yılında 'Karabiberim' şarkısı ile tanışıp şimdi evlenip çocuk sahibi olanlar var. Büyük çoğunluğu öyle dedi.

SARIŞINLARIN DA AYRI BİR TADI OLUR

Ardından dansçıları eşliğinde sahneye çıkan Ortaç, eski ve yeni albümünden şarkılara yer verdiği konserinde nostalji rüzgarı estirdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan, yaklaşık bin 500 kişinin dinlediği Ortaç, hayranlarına özellikle evlilik konusunda mesaj verdi. Artık evlendim, bekarlıkla işim olmaz. Bütün bekarların acilen evlenmesi lazım. Dünyanın en güzel şeyi evlilik diyen Serdar Ortaç, annesinin, Türkiye'nin en güzel kadınlarının hep esmer olduğunu söylediğini anlattı. Ortaç, Evet anne, esmer olur ama sarışınların da ayrı bir tadı olur derdim. Allah bana sarışın bir eş verdi. Çok da memnunum, ancak saçlarını gelecek sene siyaha boyatacak diye konuştu.

HANDE YENER İLE TEK ŞARKILIK DÜET

Serdar Ortaç sahne aldıktan bir süre sonra pop müziğin ünlü isimlerinden Hande Yener de eğlence mekanına geldi. Türk Pop Müziği'nin Kraliçesi burada diyerek Hande Yener'i anons eden Ortaç, Sebastian'ı Hande okumazsa ben okuyacağım diyerek onu sahneye davet etti. 'Sebastian' adlı şarkısını söyleyen Yener'e Ortaç da eşlik etti. Ortaç ve dansçıları diz çöküp alkışları ile ritim tutarken, Yener sahneden alkışlar eşliğinde uğurlandı. Ortaç, Hande Yener ile tek şarkılık bir düet hazırlığında olduklarını, yaz sonuna kadar tamamlamayı düşündüklerini belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Serdar Ortaç Hande Yener Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

sezin uzun:

serdar albümü rezil oldu sen daha albümü iyi satıyor diye açıklama yapama bence

0
0
yanıtYanıtla
sezin uzun:

serdar sen önce neden dört ay boyunca bize yeni albümüm hakkından tek kelime açıklama yapamamadın bu açıklanman gerekiyor albümün hiçbirde konuşuyor radyolarda açınıyormu bence hiçbir listede yoksun

0
0
yanıtYanıtla
sezin uzun:

serdar sen önce neden dört bizi sevenlerine yeni albümüm hakkında neden bilgi vermemediği açıklama bence düet geçe bence hande yener albümü serdar hiçbirde konuşmuyor nasılı iyi gidiyor nerdesin sen ben anlmamamdım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title