Haberler

Bodrum'da Balıkçı, 1 Metre 20 Santimetrelik Sinariti Oltayla Yakaladı

Güncelleme:

Bodrum Gümüşlük sahilinde bir balıkçı, kıyıdan atılan oltayla 1 metre 20 santimetrelik dev sinarit balığı yakaladı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, arkadaşlarıyla birlikte oltayla balık avlamaya giden adam, kıyıdan 80 metre uzağa attığı oltayla 9.5 kilo ağırlığında ve 1 metre 20 santim uzunluğunda sinarit yakaladı.

GÜMÜŞLÜK SAHİLDE OLTAYLA 1 METRE 20 SANTİMLİK SİNARİT YAKALADI

Orman Balıkçılık ve Av Malzemeleri Mağazası'nda çalışan 36 yaşındaki Rengin Dengel, bu sabah Gümüşlük sahiline arkadaşlarıyla birlikte oltayla balık avlamaya gitti. Kıyıdan 80 metre uzağa attığı oltayı çekmeye başlayan Dengel, büyük bir şey yakaladığını hissetti. Büyük balıklardan orfoz ya da akya yakaladığını sanan Dengel, çekmeyi başardığı balığın 9.5 kilo ağırlığında ve 1 metre 20 santim uzunluğunda sinarit olduğunu gördü. Dev balığı görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Bodrum Oıtayla Yakalanan Dev Sinarit Şaşırttı

BU BÜYÜKLÜKTEKİ SİNARİT TÜRKİYE'DE OLTAYLA YAKALANMAMIŞTIR

Rengin Dengel, Bu büyüklükte ve ağırlıkta kesinlikle bir sinarit olabileceği aklıma gelmedi. Çünkü bu büyüklükte bir sinarit ne Bodrum'da ne de Türkiye'de kıyıdan atılan oltaya gelmemiştir. Olta ile çekmeye çalışırken, oltadan kurtulmak için defalarca kayaların arasına girdiğini hissettim. Öyle asılıyordu ki ya olta kopacak ya da kamış kırılacak sandım. Biraz bırakıp, tekrar tekrar çektim. Yaklaşık 15 dakikalık bir uğraşı sonunda arkadaşlarla birlikte dev sinariti karaya çekmeyi başardık. Hem çok şaşırdım hem de çok mutlu oldum dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gümüşlük Bodrum 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

Mstf:

O balik 120 cm ise resme bakilirsa adamda 240 cm falan olmali. Bu kadar abarti neden acebaaaaa?

11
0
yanıtYanıtla
Lak lak:

En doğal mutluluk işte bu. İnsanın yaradılışında avlanma var.

11
0
yanıtYanıtla
Ziyaaaaaaa:

Ziyaaaaaa :D Adamın boyu 3 metreyse balığın 120 santim olduğu doğru

6
0
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Tutmasan gebereceksin nefret ediyorum böylelerinden birde resim cekmeler

2
4
yanıtYanıtla
İsmail Arada:

Yazık !!!! Olmayan bir canlıyı yakalamış zevkden dörtköşe, , , , , , o hayvan yaşasa belki onlarca yavrusu olurdu . yedin ertesi gün çıkardın, eeeee (((((((((( denizlerin çöle çevirdiniz reziller.

3
3
yanıtYanıtla
Misafir:

Masallah!!!!

5
0
yanıtYanıtla
G korsan:

Bu adam reklam yapiyo orman balikcilik reklam amac bunlari taniyom

3
0
yanıtYanıtla
Zandar:

Habere bak. Böyle bir sinarit hiç yakslanmamış. Ben daha bir buçuk iki yıl kuşadasında yakaladım, 3 arkadaş gitmiştik, onlar şahidimdir, sinarit aşağı yukarı 1metre 95 cantimdi. İnanmazsanız fotoğrafları bende.

2
0
yanıtYanıtla
atamer:

ziyaaaaaaaaaa

yanıt19
yanıt0
MEHMET:

Onun boyu 1 metre 20 cm ise yanında duran adamın boyu ne kadar acep

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title