Haberler

Bodrum - Doria Beach Clup´A Mavi Bayrak

Muğla'nın Bodrum İlçesi Bitez Beldesi'ndeki Doria Otel Tarafından İşletilen Beach Clup'a, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (türçev) Tarafından Verilen 'mavi Bayrak' Törenle Göndere Çekildi.

Muğla'nın Bodrum İlçesi Bitez Beldesi'ndeki Doria Otel tarafından işletilen Beach Clup'a, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) tarafından verilen ''Mavi Bayrak' törenle göndere çekildi.

Bitez'deki AKTUR Turizm ve Endüstri A.Ş.'nin kıyı bandındaki Doria Beach Club'a TÜRÇEV tarafından verilen Mavi Bayrak için sahilde tören düzenledi. Bitez'deki Beyaz Plaj, Mor Plaj, Doria Beach Club'u kapsayan mavi bayrak, CHP'li Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Bodrum Belediye Başkanı DP'li Mehmet Kocadon, Doria Otel Genel Müdürü Tamer Cansever tarafından göndere çekildi. Cansever, 2 yıl önce mavi bayrak alabilmek için başvurduklarını ve koyun belirli bölümlerinden alınan su numunelerinin temiz çıkması ile mavi bayrağı alabildiklerini söyledi. Mavi bayrak için TÜRÇEV tarafından denetlenen 23 kriteri koyda bulunan işletmecilerinde destekleriyle yerine getirdiklerini belirten Cansever, ''Mavi bayrak, temiz denizlerin belirlenmesi ve müşterilerimizin gönül rahatlığıyla denize girmesini sağlayan bir kıstastır. Mavi bayrağı almak kadar, korumakta önemli. Bunun için elimizden geleni yapacağız' dedi.

Bodrum'da TÜRÇEV Mavi Bayrak İl Koordinatörü Gürcan Kaya, Muğla'da mavi bayraklı 71 plaj, 6 marina ve 2 yat olduğunu belirterek, ''23 kritere uygun olan deniz ve koylara mavi bayrak vermemizdeki hedef, sürdürülebilir turizm, temiz bir deniz, sağlıklı bir çevre ve bilinçli bir toplum yaratmak. Bodrum yarımadasında 39 plajımız mavi bayraklı. Mavi bayraklı koy ve plaj sayımızı arttırmayı hedeflerken, kaliteyi düşürmemeyi ve standartları arttırmaktır' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title