Haberler

Bodrum Değil Ordu Evleri...karadeniz'de Ezber Bozan Mahalle

Bodrum değil Ordu evleri...Karadeniz'de ezber bozan mahalle Yeşilce Mahallesi, toplu yerleşimi ve tek tip boyalı evleriyle parmakla gösteriliyorORDU - Dağınık yerleşim yapısıyla bilinen Karadeniz Bölgesi'nde bu mahalle ezber bozuyor.

Bodrum değil Ordu evleri... Karadeniz'de ezber bozan mahalle

Yeşilce Mahallesi, toplu yerleşimi ve tek tip boyalı evleriyle parmakla gösteriliyor

ORDU - Dağınık yerleşim yapısıyla bilinen Karadeniz Bölgesi'nde bu mahalle ezber bozuyor.

Türkiye'de Karadeniz Bölgesi, dağınık yerleşmenin en yaygın olarak görüldüğü yerlerden birisi olarak gösterilmesine karşın, Ordu'da bir mahalle toplu yerleşimi ve tek tip boyalı evleriyle görenlerin beğenisini topluyor. Ordu'nun Mesudiye ilçesine bağlı Yeşilce Mahallesi, dağınık Karadeniz yerleşiminin aksine toplu yerleşimi beyaz boyalı duvarları ve kırmızı çatılı evleriyle ziyaretçilerin dikkatini çekiyor.

Yeşilce Mahalle Muhtarı Eftar Yılmaz, mahallesinin örnek gösterilen yerlerden birisi olduğunu ifade etti. Yılın her döneminde mahalleyi birçok kişinin ziyaret ettiğini dile getiren Yılmaz, "Her mevsim ayrı bir güzel olan Yeşilce mahallemizi ülkemizin her tarafından gelen ziyaretçiler çok beğeniyorlar. Yeşilcemiz doğası, insanları ve toplu yerleşimiyle parmakla gösterilen güzel bir turizm bölgelerinden birisidir" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Karadeniz Yeşilce Bodrum Ordu Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title