Haberler

Bodrum'daki Otel Yangını

Muğla'nın Bodrum İlçesinde 3 Katlı Otelde Çıkan Yangında Ölen Orkun Horozoğlu'nun İzmir'in Bornova İlçesindeki Evinde Büyük Üzüntü Yaşanıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 3 katlı otelde çıkan yangında ölen Orkun Horozoğlu'nun İzmir'in Bornova ilçesindeki evinde büyük üzüntü yaşanıyor.

Çamdibi semtinde yaşayan Horozoğlu'nun ailesine, acı haber öğle saatlerinde ulaştı. İlker Dalak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bacanağı Horozoğlu'nun kilit parke taşı yapımında kullanılan makinelerin üretildiği firmada işçi olarak çalıştığını, Bodrum'a da iki gün önce, bir makinenin bakımı için iş yerinden arkadaşlarıyla gittiğini söyledi. Yakınlarının acı haberin ardından sinir krizleri geçirdiğini ifade eden Dalak, 'Biz de durumu çok yeni öğrendik. Eşi fenalaştı. Şu anda inanmak istemiyorlar. Ani ölüm haberini annesi ve babasına veremedik. 9 ve 2 yaşlarında çocukları var. Onlar da ne olduğunu çok anlayabilmiş değiller. Cenazenin yolda olduğunu söylediler, bekliyoruz' dedi.

Dalak, Horozoğlu'nun yurt dışında yaşayan bir kız kardeşi olduğunu, ona da henüz haber verilemediğini sözlerine ekledi.

- İZMİR'E SEVK EDİLEN YARALI

Diğer yandan Bodrum'daki otel yangınında ağır yaralanan ve Milas Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yapılan müdahalenin ardından Sağlık Bakanlığına ait ambulans helikopterle İzmir Bozyaka Devlet Hastanesine sevk edilen Işın Baranok'un (68) tedavisine başlandı.

Hastane yetkilileri, yanık bakım ünitesine alınan Baranok'un solunum destek cihazına bağlanmasına gerek duyulmadığını ve hayati tehlikesinin şu anda söz konusu olmadığını bildirdi.

(HLL-YKC-BAH-ÖY-FFS) - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title