Haberler

Bodrum'da Yaşıyorum Yelkenle Tanışıyorum" Projesinin İşbirliği Protokolü İmzalandı

Bodrum'da bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan " Bodrum'da Yaşıyorum Yelkenle Tanışıyorum" projesinin işbirliği protokolü imzalandı.

Bodrum Belediye Başkanlığı'nda gerçekleşen protokol imza törenine; Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şube Sorumluları Hadi Türk ile Baran Akcan katıldı.

Geçtiğimiz yıl 150 öğrencinin yelkenle tanıştığı proje kapsamında bu yıl 180 çocuğun kurs görmesi hedefleniyor. İmza töreninde konuşan Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, yapılan protokolün tüm öğrencilere ve yelkene gönül verenlere hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi:

"Öncelikle Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Belediyemizin her alanda olduğu gibi bu alanda da destekleri tam. Önümüzdeki günlerde bu projenin ikincisini başlatacağız ve 180 çocuğumuz bu sayede yelken kullanmayı öğrenmiş olacaklar. Evlatlarımız için güzel bir proje diye düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Bodrum'da yaşayan her çocuğu denizle buluşturmak için büyük gayret sarf edeceklerini söyleyen Belediye Başkanı Ahmet Aras da "Bodrum'da yaşayan insanlar denizci ruhu ile yetişmelidir" diyerek şunları kaydetti:

"Yelken sadece bu işin bir parçasıdır. Denizci ruhu demek, Akdeniz-Ege ruhu demektir ve aynı zamanda bölgemizin binlerce yıllık kültürünü de yansıtır. Denizci çocuklarımızı yetiştirerek dünya insanı olmaları için bu eğitimleri veriyoruz. Emeği geçen Bodrumspor Yelken Kulübü'ne teşekkür ediyorum."

Konuşmalar sonrasında "Bodrum'da Yaşıyorum Yelkenle Tanışıyorum" protokolü karşılıklı olarak imzalandı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Aras Bodrum Haberler

Bakmadan Geçme

Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title