Haberler

Bu Sefer de Bodrum'da Yangın! Alevler Yerleşim Alanlarına Yaklaşırken Söndürüldü

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum ilçesinde makilik alanda başlayan ve ardından tarım arazilerine sıçrayan yangın yerleşim alanlarına doğru ilerlerken söndürüldü.. Elektrik direklerinin yanması nedeniyle, kentin bazı bölgelerine enerji verilemedi.

Bodrum'un Gümbet Mahallesi Göktepe mevkiinde öğleden sonra saat 15.30 sıralarında otluk ve makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

YANGINA ÇOK SAYIDA EKİP MÜDAHALE EDİYOR

Şiddetli rüzgarın da etkisiyle tepede bulunan radyo-televizyon ve GSM vericilerine doğru ilerleyen yangına Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ile Muğla Büyükşehir Belediyesine bağlı çok sayıda ekip ile müdahale edildi.


TRAFİK KONTROLLÜ OLARAK SAĞLANDI

Şiddetli rüzgar nedeniyle zaman zaman alevlerin boyu metrelerce yüksekliğe ulaştı. Yangın nedeniyle duman altına kalan Bodrum'da, trafik akışı güvenlik güçleri tarafından kontrollü olarak sağlandı.

KENTİN BAZI BÖLGELERİNE ENERJİ VERİLEMİYOR

Elektrik direklerinin yanması nedeniyle, kentin bazı bölgelerine enerji verilemedi. İtfaiye ekipleri, araç girişine uygun olmayan yamaca karayolu kenarından hortumlarla müdahale etti.


ÇOK SAYIDA TARİHİ KALINTI ZARAR GÖRDÜ

Çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın Bodrum Devlet Hastanesi ile tarihi Bodrum Antik Tiyatrosuna ulaşamadan yoğum mücadele sayesinde kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangında bir kafeste bulunan onlarca evcil güvercin yanmaktan son anda kurtarıldı. Makilik alanda başlayarak tarım arazilerine sıçrayan yangında şuana kadar 6 hektar alan zarar gördü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Devlet Hastanesi Muğla 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title