Haberler

Çocuk Doktoru da Var Eczacı da! Fuhuştan Yakalanan Kadınların Meslekleri Polisi Şaşkına Çevirdi

Güncelleme:

Bodrum'da düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 2'si Kırgızistan, diğerleri Ukrayna uyruklu 4 kadının meslekleri polisi bile şaşırttı.

Bodrum'da, polisin bir otele düzenlediği operasyonda fuhuş yaptıkları belirlenen 2'si Kırgızistan, diğerleri Ukrayna uyruklu 4 kadın gözaltına alındı. Gözaltına alınan, yaşları 25 ile 28 arasında değişen 4 kadının; çocuk doktoru, eczacı, tur rehberi ve bilgisayar teknikeri gibi meslek sahibi olmaları polisleri şaşırttı.

4 KADIN FUHUŞ OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINDI

Bodrum'un Bitez ve Gümbet mahallelerindeki iki otele dün gece polis tarafından fuhuş operasyonu düzenlendi. Operasyonda Gümbet'teki otelde fuhuş yaptıkları belirlenen 2'si Kırgızistan diğer 2'si de Ukrayna uyruklu 4 kadın gözaltına alındı.

MESLEKLERİ ŞAŞIRTTI: ÇOCUK DOKTORU, ECZACI, BİLGİSAYAR TEKNİKERİ

Gözaltına alınan, yaşları 25 ile 28 arasında değişen 4 kadının; çocuk doktoru, eczacı, tur rehberi ve bilgisayar teknikeri gibi meslek sahibi olmaları polisleri şaşırttı.

"TATİL İÇİN GELDİK, PARA KARŞILIĞI YAPMIYORUZ"

İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen kadınlardan bilgisayar teknikeri Ukraynalı G.P.'nin (26), "Tatil için buraya geldik. Bir hafta önce tanıştığımız arkadaşlarla samimi ilişkiler kurduk. Para karşılığı bu işi yapmıyoruz. Ciddiyiz, hepimiz ileriyi düşünüyoruz, Bodrum'u çok sevdik, tanıştığımız erkek arkadaşlarla evlenip, buraya yerleşmek istiyoruz" dediği öğrenildi.

SINIR DIŞI EDİLECEKLER

Gözaltına alınan 4 kadın işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'ne gönderildi. Polis, fuhuşa aracılık ettiği ileri sürülen 2 kişinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırgızistan Ukrayna Bodrum Bitez 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (31)

asd:

Secım ıstemıorummm iş istiyorum lanet olsun Yenı bı dılencı grubu acıldı ulkede iş dilenıyorum Hayallerım hayatımla beraber düşüste Onceden 2-3 bıne calısırım dıordum sımdı asgarı ucret verenın elını opecek duruma geldım hala secım dıorlar okadar parayı gomuyorlar Pekı ne için en cok yalanı ben soleyecegım dıye para alıolar Siyası damgam yok dıye neden torpilsiz iş bulunmuyor 5 kısıyı 1. 250TL ıle gecındırmeye urasıyorum Nerde benım hayatım????

29
2
yanıtYanıtla
orhan amcanız:

duyduk duymadık demeyin şenolun başı çizilmiş. . her yerde haberi var. askerimizin ölen ve yaralı olanların yaralarını gösteren yok yoksa yara almadanmı ölüyor garipler

10
11
yanıtYanıtla
sezar:

o iş başka o iş başka. soytarılığın alemi yok.

yanıt0
yanıt1
orhan baban:

sezar arkan açık orayı kapa

yanıt0
yanıt0
d.y:

rusyadan dağılan ülkelerin hepsinde en az hemşireliğe kadar okumuş ve bitirmiş insanlar var neyin garibliliği bu

19
2
yanıtYanıtla
sado:

hatunlarda çok canlı

16
3
yanıtYanıtla
KADİR ABİNİZ:

eyyyyy vatandaş muhtardan oy pusulanızı isterken sizler için bedava olarak dagıtacagımız vazelin ve kremleri muhtardan ısrarla isteyiniz. bundan önce yaptıgımız gibi bundan sonra devam edecegimiz için siz vatanlarımızı acı duymasını azaltmak bizim görevimizdir

16
2
yanıtYanıtla
Misafir:

Bunlarin cogunun diplomasi sahte. Bir kac bin euroya aliyorlar. Yoksa neden fuhusa yönelsinlerki

8
5
yanıtYanıtla
KötüHissedenGenç:

Beni üzen şeylerin en başında insanların haksız yere öldürülmesi olsada, güzel kadınların fuhuş bataklığına düşmeside beni bi o kadar üzüyor

8
2
yanıtYanıtla
İYİLİKHİSSEDENGENÇ:

NE YANİ , ÇİRKİN KADINLARMI FUHUŞ BATAKLIĞINA DÜŞSÜNLER? Senin yazından o çıkıyor . OOOOOH , ne güzel de beğenmişler

yanıt2
yanıt0
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title